Soarele a intrat in Varsator. Lectia pe care fiecare zodie trebuie sa o invete in urmatoarea perioada

1
De Cristina Tudor
22 ian. 2021

Iata care este lectia pe care fiecare zodie trebuie sa o stie in urmatoarea perioada.

Pe 20 februarie Soarele a intrat in zodia Varsator si va ramane aici pana pe 19 februarie. Ne asteapta cateva saptamani destul de interesante – Universul ne ofera ocazia sa iesim din zona de confort si sa ne bucuram asa cum ne dorim de viata. Este momentul sa traim, sa experimentam, sa iubim, sa gresim, sa invatam, sa fim liberi. Este momentul sa visam fara limite.

Iata care este lectia pe care fiecare zodie trebuie sa o stie in urmatoarea perioada:

Berbec

Iesi din zona de confort si asuma-ti riscuri. Nu iti fie teama ca vei da gres. O persoana care nu a facut niciodata o greseala nu a incercat niciodata nimic nou.

Taur

Viata iti va oferi orice experienta care sa te ajute in evolutia constiintei tale. Cum stii ca este experienta de care ai nevoie? Este experienta pe care o ai in acest moment.

Gemeni

Nu tine cu dintii de ceva ce nu iti este destinat. Unele schimbari apar ca negative la suprafata, dar curand vei realiza ca spatiul este creat in viata ta pentru ca ceva nou sa apara.

Rac

Nu iti pierde speranta. Nu renunta. Munca pe care ai depus-o din greu isi va arata roadele, tine-te de ceea ce faci indiferent cat de greu ar fi.

Leu

Inspira viitorul, expira trecutul. Indiferent de unde te afli sau de situatia prin care treci, intotdeauna sa crezi ca exista o lumina la capatul tunelului.

Fecioara

Lasa ca speranta sa te ancoreze in posibilitatea ca acesta sa nu fie sfarsitul povestii tale. Schimbarea fluxului si a refluxului te va duce in cele din urma catre tarmuri mai pasnice.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.