Soarele a intrat in zodia Fecioara. Este timpul sa preluam fraiele vietii noastre si sa traim asa cum ne dorim

1
De Cristina Tudor
26 aug. 2020

Am depasit perioada incarcata de energie a zodiei Leu. Soarele a intrat deja in semnul Fecioarei.

Trasatura definitorie a zodiei Fecioara: adaptabilitate.

Cuvinte cheie: iubire, dragoste, familie, afectiune, suferinta

Putere ascunsa: rabdare si precizie pentru a fi mereu cu un pas in fata

Fecioarele sunt persoane independente, sigure pe ele, care traiesc dupa regulile lor si fac ceea ce vor sa faca fara sa dea socoteala altcuiva.

In urmatoarele saptamani putem profita de energia dintre Soare si acest semn zodiacal pentru a ne conecta si a ne alinia cu divinitatea. Nu ne lipseste nimic, fericirea se afla in sufletul nostru, bucuria este in inima noastra. Integritatea noastra nu depinde de realizarile noastre.

Este momentul sa ne reconectam cu noi insine

Uneori, conexiunea cu noi insine este intrerupta din diverse motive care nu prea tin de noi, insa integralitatea este intotdeauna acolo. De multe ori uitam ca avem tot ce ne trebuie pentru a fi fericiti.

Daca nu suntem obisnuiti sa facem lucruri care sunt cu adevarat aliniate cu noi insine, vom experimenta cateva emotii negative – precum vinovatia sau rusinea. Insa trebuie sa invatam sa iesim din zona noastra de confort, sa avem incredere in visurile noastre si sa incercam sa ne dam seama care este drumul nostru in viata.

Sezonul zodiei Fecioara – la ce sa ne asteptam?

Pe masura ce cautam alinierea la nivel individual, sezonul zodiei Fecioara 2020 aduce si cateva alinieri planetare majore. Marte Retrograd si cuadratura Marte-Saturn vor avea un impact cu adevarat profund asupra celorlalte luni ale anului. Iata ce ne va aduce sezonul Fecioarei…

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Unsplash.com.