Soarele a intrat in zodia Sagetator. Ne desprindem de trecut si ne indreptam spre urmatorul capitol al vietii noastre

1
De Cristina Tudor
26 nov. 2021

Universul ne spune sa ne pregatim pentru o calatorie incredibila ce va dura 4 saptamani. Sezonul Sagetatorului este aici ne face sa simtim energii puternice in urmatoarea perioada.

Dupa o calatorie intensa in lumea incredibila a Scorpionului, Soarele a trecut in semnul aventuros si filosofic al Sagetatorului.

Sagetatorul este semnul de foc cu spirit liber, fericit, intotdeauna optimist si cu chef de viata. Cand Soarele este in Sagetator, avem oportunitatea de a ne elibera de atasamentele vechi si de a incepe un nou drum. Nu mai stam legati de trecut si ne indreptam spre urmatorul capitol.

Universul ne spune sa ne pregatim pentru o calatorie incredibila ce va dura 4 saptamani. Sezonul Sagetatorului este aici ne face sa simtim energii puternice in urmatoarea perioada.

Detalii pe care ar trebui sa le stim despre zodia Sagetator:

– semn de foc;
– cuvinte cheie: aventura, chef de viata, amuzament, familie, prietenie, dragoste, independenta;

– trasatura definitorie: optimism;

– calitati: mod aparte de a simti si trai, sociabil, sincer, prietenos, liber;

– putere ascunsa: forta uimitoare de readaptare pentru a ajunge mereu acolo unde isi doreste

Soarele a intrat in zodia Sagetator. Nu mai stam legati de trecut si ne indreptam spre urmatorul capitol al vietii noastre

Ce ne pregatesc astrele in functie de zodia in care ne-am nascut? Iata sfatul Universului pentru fiecare zodie in parte

Horoscop Berbec

Oricat de distractiva si aventuroasa poate fi energia Sagetatorului, fara indoiala it poate zgudui intreaga viata. Astrele te sfatuiesc sa ai rabdare in tot ce se intampla in jurul tau, sa nu grabesti lucrurile si sa incerci sa faci un pas in spate si sa analizezi in detaliu situatiile in care te afli inainte de a lua o decizie importanta.

Horoscop Taur

Pregateste-te pentru cateva saptamani cu adevarat speciale. Universul are surprize interesante pentru tine nu doar pe plan profesional, ci si in ceea ce priveste viata sentimentala. Important este sa nu mai incerci sa controlezi totul, din contra; fa un pas in spate si lasa-te purtata de destin.

Horoscop Gemeni

Indrazneste sa crezi in tine, in visurile tale, in planurile tale, in viata pe care vrei sa o creezi pentru tine. In aceasta perioada ai ocazia sa faci schimbarile pe care ti le doresti de atat de mult timp. Nu-ti fie teama, iesi din zona de confort si transforma-ti prezentul si viitorul.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: depositphotos.com