Soarele in Balanta 2020. Horoscop special pentru fiecare zodie in parte

1
De Cristina Tudor
27 sept. 2020

Echinoctiul de toamna a inaugurat sezonul Balantei pentru anul 2020.

Motivul echilibrului se reflecta atat in semnul Balantei, cat si in echinoctiu.

In timp ce Balanta, ca semn zodiacal, ne convinge sa cautam placeri si o viata frumoasa, Marte si Mercur in retrograd vor arunca cateva obstacole in calea noastra.

Astrele ne sfatuiesc sa profitam de aceasta perioada pentru a reflecta asupra actiunilor noastre din trecut. Iar, pentru viitor, sa ne gandim la modalitati prin care putem avea un impact pozitiv asupra oamenilor din jurul nostru. Comunicarea gresita si haosul in relatii vor fi tot mai dese printre noi.

Iata ce te asteapta in urmatoarea perioada in functie de semnul zodiacal sub care te-ai nascut:

Berbec

Sezonul Balanta 2020 te va ajuta sa iti indrepti atentia si sa lucrezi asupra stimei de sine; de asemenea, acesta este un moment foarte bun pentru a intelege mai bine impactul pe care il ai asupra altor oameni. Iti vei da seama ca eforturile tale de a ii ajuta pe cei din jurul tau nu a fost in zadar.

Taur

Esti genul de persoana care lucreaza in liniste la cresterea interioara. Nu te deranjeaza daca lumea exterioara nu vede schimbarile pe care le faci. Foloseste restul zilelor de septembrie pentru a iti indeplini obiectivele. In octombrie, acorda atentie si vietii sentimentale.

Gemeni

Sezonul Balanta este aici pentru a te invata arta flexibilitatii. Fie ca este vorba despre colaborarile deja avute sau de propriul flux de lucru, planetele iti vor pune obstacole pe plan profesional. Controleaza-ti temperamentul si ignora provocarile. Daca nu poti respecta deadline-urile, invata sa fii flexibila.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.