Soarele in Fecioara 2020. Horoscop special pentru fiecare zodie in parte

1
De Cristina Tudor
28 aug. 2020

Sezonul Leului ne-a adus un pic de ragaz in mijlocul unui an foarte intens (din toate punctele de vedere). Cum Soarele si-a mutat acum casa si a intrat in zodia Fecioara, lucrurile se vor schimba si noi ne vom dori sa fim mult mai organizati, mai activi, mai atenti la ce se intampla in jurul nostru.

Sezonul Fecioarei este strans legat de concentrarea pe productivitate, munca si sanatate. Este timpul sa curatam dezordinea pe care am facut-o in sezonul Leului si sa avem mai multa grija cu privire la modul in care alegem sa ne traim viata.

Fecioarele sunt persoane independente, sigure pe ele, care traiesc dupa regulile lor si fac ceea ce vor sa faca fara sa dea socoteala altcuiva.

In urmatoarele saptamani putem profita de energia dintre Soare si acest semn zodiacal pentru a ne conecta si a ne alinia cu divinitatea. Nu ne lipseste nimic, fericirea se afla in sufletul nostru, bucuria este in inima noastra. Integritatea noastra nu depinde de realizarile noastre.

Este momentul sa ne reconectam cu noi insine. Uneori, conexiunea cu noi insine este intrerupta din diverse motive care nu prea tin de noi, insa integralitatea este intotdeauna acolo. De multe ori uitam ca avem tot ce ne trebuie pentru a fi fericiti.

Iata ce te asteapta in urmatoarea perioada in functie de semnul zodiacal sub care te-ai nascut:

Berbec

Daca in ultima perioada te-ai simti putin imprastiata, sezonul Fecioarei este aici pentru a te ajuta sa te intorci pe drumul potrivit. Incearca sa iti faci o rutina si sa fii mai atenta la modul in care iti petreci timpul. Astrele te sfatuiesc sa iti indrepti atentia si asupra activitatilor relaxante care sa te ajute sa aduci mai mult echilibru in viata ta. Fa tot ce trebuie pentru a te simti in control asupra prezentului.

Taur

Esti pregatita pentru cateva saptamani foarte intense? Acum este momentul sa iti pui in ordine cateva planuri interesante, sa iti iei inima in dinti si sa te apuci de treaba pentru ca astrele sunt de partea ta si te ajuta sa obtii tot ce iti doresti. Incearca, totusi, sa incluzi mai multe activitati distractive si relaxante in rutina ta zilnica si vei reusi sa iti gasesti inspiratie.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.