Soarele intra in zodia Balanta. Este timpul sa infruntam adevarurile de care fugim de atat de mult timp

1
De Cristina Tudor
23 sept. 2020

Privim in urma si facem pace cu trecutul, ne negociem viitorul cu Universul si ne pregatim sufletele pentru iarna.

Trasatura definitorie a zodiei Balanta: echilibru
Cuvinte cheie: fericire, sensibilitate, distractie, inteligenta
Puteri ascunse: creativitate fara limite

22 Septembrie este ziua in care Soarele intra in Balanta si are loc echinoctiul de toamna 2020. Acum incepe in mod oficial sezonul de toamna, asa ca trebuie sa ne pregatim pentru tranzitii si schimbari in multe aspecte ale vietii noastre.

Sezonul Balantei in acest an ne ajuta sa scapam de blocajele mentale si sa permitem ideilor noi sa inlocuiasca toate grijile si problemele. Inainte de a trece la noi concluzii, este important sa ne folosim simturile practice si sa avem incredere in puterea noastra intuitiva.

Cu Mercur si Marte in retrograd, confuzia ne poate schimba putin planurile – insa asta se va intampla doar daca ii permitem.

Trebuie sa fim foarte atenti la gandurile noastre. Sa intelegem ca acestea sunt trecatoare si ca majoritatea sunt ireale – nu exista in viata adevarata, noi suntem singurii care le oferim putere sa ne schimbe nu doar starea de spirit, ci si modul in care alegem sa ne traim viata. Este posibil chiar ca viziunea noastra cu privire la viitor sa nu fie inca suficient de clara, insa vom sti care sunt aspectele pe care trebuie sa ne concentram.

Cu totii aspiram sa reusim in ceea ce facem si sa incercam sa aducem fericirea in viata noastra – insa, trebuie sa fim sinceri cu noi insine si sa ne aliniem actiunile la planurile Universului. Degeaba ne dorim ceva anume daca inca nu suntem pregatiti pentru ceea ce urmeaza. De aceea este important sa avem rabdare si sa avem incredere in divinitate.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.