Soarele intra in zodia Sagetator: La ce trebuie sa se astepte fiecare semn zodiacal in urmatoarea perioada?

1
De Cristina Tudor
22 nov. 2020

Soarele trece de la sensibilitatea si misterul Scorpionului la libertatea Sagetatorului.

Pe 22 noiembrie Soarele isi schimba zodia – acesta trece de la suprematia Scorpionului la cea a Sagetatorului. Urmeaza o perioada interesanta plina de schimbari dinamice, de energii puternice si de multe emotii cu care trebuie sa lucram. Iesim la suprafata din adancimile in care ne-a convins sa intram Scorpionul si invatam sa ne eliberam de trecut si sa ne protejam sufletele sub influenta curajoasa a Sagetatorului.

Soarele se muta din zodia Scorpion in Sagetator. Iata ce au pregatit astrele pentru fiecare zodie in parte:

Berbec – Ia o pauza

Este timul sa te opresti si sa reflectezi asupra vietii tale, draga Berbec. Ai avut multe lucruri pe care le-ai pierdut in acest an si iti este oarecum teama de schimbarile ce vor urma. Preferi sa fii nemultumita in situatia in care te afli decat sa mai agiti lucrurile.

Taur – Ai incredere in Univers

Ai incredere ca lucrurile se vor schimba in bine. Ai incredere ca va rasari si va straluci mai puternic ca niciodata si Soarele pe strada ta. Obstacolele sunt dificile, insa de cele mai multe ori necesare. Poti simti un sentiment de renastere in urmatoarea perioada. Renuntala asteptarile tale rigide si vei vedea cat de frumoasa va fi viata.

Gemeni – Schimbari majore pentru tine

In urmatoarea perioada trebuie sa te astepti la cateva modificari majore pentru tine. Astrele ti-au pregatit cateva surprize interesante pentru ultimele zile ale anului 2020. Acum foloseste-ti forta pentru a imbratisa schimbarile si a te bucura de tot ce urmeaza. Nu lupta cu puterea Universului.

Rac – Accepta-te pentru ceea ce esti

Nu trebuie sa pastrezi aparentele si nici sa porti non stop masti pentru a iti ascunde sensibilitatea. Este momentul sa te accepti pentru ceea ce esti si sa arati si oamenilor din jurul tau adevarata ta fata. Nu mai trai dupa regulile si sfaturile celorlalti, traieste dupa cum iti dicteaza sufletul si inima.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.