Pe 19 aprilie Soarele intra in zodia Taur. Renastem din propria cenusa si devenim mai puternici

1
De Cristina Tudor
17 apr. 2020

Acum este timpul sa ne vindecam de ranile trecutului si sa intoarcem pagina.

Pe data de 19 aprilie Soarele isi schimba semnele – iese din Berbec, perioada in care am avut numai contradictii, o lume aflata in restrictie intr-un moment in care nu isi dorea decat sa infloreasca si sa extinda si intra in Taur, un semn al abundentei, al prosperitatii, al iubirii.

Urmatoarea perioada ne ofera ocazia sa fim recunoscatori pentru orice sustinere pe care o avem si sa gasim modalitati de a ne hrani puterea interioara pentru a merge mai departe pe drumul pe care suntem.

Momentan, energiile din jurul nostru sunt intense, coplesitoare, uneori parca destul de epuizante. Persoanele sensibile la energie, simt de ceva vreme efectele schimbarii in care sunt blocate. Aceasta schimbare poate aduce, insa, o trezire colectiva. Ardem in propria cenusa si renastem mai puternici ca niciodata

In momentul de fata avem sansa de a da un reset la tot ce se intampla astfel incat sa putem incepe o noua viata.

Iata care este mesajul Universului pentru fiecare zodie in parte pentru urmatoarea perioada:

Berbec – Imbratiseaza lucrurile care urmeaza pentru a schimba modul in care iti vezi viata. Accepta ceea ce se intampla, traieste acum si alege sa apreciezi fiecare lucru marunt care iti poate pune zambetul pe buze.

Taur – Permite energiilor pozitive din sufletul tau sa fie eliberate in aceasta lume si sa copleseasca oamenii dragi cu optimism, cu pofta de viata si, cel mai important, cu iubire. Esti un inger pazitor pentru membrii familiei in aceasta perioada.

Gemeni – Nu te da batuta, lupta pentru ceea ce iti doresti. Indrazneste sa crezi in visurile tale, sa iti pui in aplicare planurile si sa nu renunti pana cand nu vei ajunge sa fii fericita cu locul in care esti.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.