Sufera sau e fericit? Cum se va simti dupa despartire, in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
15 sept. 2021

Este firesc sa te intrebi cum se simte fostul tau iubit dupa ce v-ati despartit, indiferent cine a pus capat relatiei.

E trist? Furios? Ranit sau fericit? Ma mai iubeste? Se va intoarce? Raspunsul la toate aceste intrebari ti-l va da chiar zodia lui!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ce simte Berbecul dupa despartire? Poate va incerca sa ia legatura cu tine, dar nu pentru ca are inima franta sau sfasiata. O face pentru ca vrea sa fie clar pentru toata lumea ca a fost vina ta, nu a lui.

Ideea este ca el va pune sare pe rana pana cand va intra intr-o noua relatie cu altcineva. O despartire de un Berbec nu este niciodata usoara.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul va suferi in liniste. Prefera sa actioneze asa in singuratate decat sa se confrunte cu tine. Despartirea i-a distrus deja mandria si prefera sa nu mai riste sa-si distruga si mai mult stima de sine.

In plus, va fi foarte sincer in legatura cu relatia si, de asemenea, nu va raspandi zvonuri si nici nu iti va strica reputatia.

Cu toate acestea, daca incerci sa il confrunti si sa-l starnesti, fii atenta la temperamentul lui si sa nu spui ca nu ai fost avertizata!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Daca despartirea este recenta, fostul tau din zodia Gemeni nu stie exact cum se va descurca fara tine, dar stie ca acest lucru e posibil. Daca relatia voastra nu a fost una deosebit de serioasa, el nu va avea nicio problema sa treaca peste. In schimb, daca a fost serioasa, starea lui va fi una deprimata si, mai mult ca sigur, se va izola.

Probabil nu va incerca sa-ti faca rau sau sa iti strice reputatia, deoarece acest lucru i-ar provoca si mai multa durere. In functie de cat de mult sufera si de gravitatea situatiei, e posibil ca la un moment dat chiar sa se convinga ca te vei intoarce la el.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.