Super Luna Noua de pe 16 octombrie ne pregateste de schimbarile de care ne e cel mai frica

1
De Cristina Tudor
15 oct. 2020

Fiecare pas inainte se va simti ca un salt imens, urias chiar.

Universul ne pregateste sa experimentam cea mai puternica Super Luna Noua din 2020. Evenimentul va avea loc pe 16 octombrie si va fi in zodia Balanta, aducand cateva energii care ne vor ajuta sa gasim echilibrul pe care l-am pierdut in ultima perioada.

Pe 16 octombrie 2020 ne pregatim pentru un nou eveniment: Super Luna Noua.

Fiind o Super Luna, energia Lunii va fi simtita mult mai intens decat de obicei. Este posibil ca Luna sa nu fie vizibila, insa prezenta ei va fi resimtita de toti pe masura ce ne determina sa ne indreptam atentia asupra sufletelor noastre. Luna va avea o aura incredibila, aproape magica.

Mediul inconjurator este deja plin de incertitudine, iar Luna poate adauga si mai multe temeri si frici in aceasta perioada. De asemenea, trebuie sa ne asteptam sa reapara si cateva amintiri dureroase.
Pe masura ce Balanta lumineaza relatiile, vom ajunge sa intelegem mai bine ce trebuie reechilibrat. Daca ne-am neglijat pe noi insine pentru a ii ajuta pe altii, acum vom avea suficient timp sa facem un pas in spate, de a ne concentra asupra noastra si de a gasi noi modalitati de a ne iubi si a petrece mai mult timp doar cu noi.

Super Luna Noua in Balanta ne aduce inapoi la noi insine

Super Luna Noua ne va ajuta sa ne intoarcem la noi insine fara nicio teama. Ne va reaminti ca putem crea relatii sanatoase si fericite cu oamenii din jurul nostru numai atunci cand vom fi bine cu noi insine.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.