Super Luna Noua din Fecioara ne va proteja de tot ce este rau. Mantra fiecarei zodii pentru urmatoarea perioada

1
De Cristina Tudor
20 sept. 2020

In sfarsit o veste buna. Dupa o perioada de haos, stres, anxietate, griji si probleme, iata ca Universul se gandeste la noi si ne vine in ajutor.

Super Luna Noua din zodia Fecioara de pe 17 Septembrie a adus o noua schimbare in aer. Tot ce a fost intrerupt se va aseza la locul lui cu aceasta ocazie.

Cuvintele cheie pentru urmatoarea perioada sunt: revitalizare, recuperare, restaurare. Luna Noua se aliniazala cerintele Universului, creand o energie vindecatoare, incarcata de calm, sensibilitate si iubire.

Iata care este mantra fiecarei zodii pentru urmatoarea perioada:

Berbec – Nu pot sa controlez cu exactitate ce se intampla in viata, insa pot controla felul in care reactionez la tot ce mi se intampla. In reactia mea este puterea mea cea mai mare.

Taur – Devin din ce in ce mai atenta la sentimentele mele pe zi ce trece. Aleg sa fiu sincera si sa spun ce am pe suflet. Aleg sa arat bunatate oamenilor din jurul meu. Aleg sa fiu eu insami.
Gemeni – Aleg sa nu ma mai compar cu nimeni. Fiecare om are propria poveste si propria calatorie prin viata. Eu le am pe ale mele. Aleg sa ma concentrez doar asupra mea.

Rac – Ma iubesc clipa de clipa. Cu bune si cu rele. Cu calitati si defecte. Ma iubesc asa cum sunt. Ma iubesc pentru ca nu exista persoana mai importanta pe aceasta lume decat eu insami.

Leu – Tot ce am facut ieri m-a condus spre o zi mai buna astazi. Accept tot ce s-a intamplat, cresc invatand din greseli si merg mai departe deoarece stiu ca ziua de astazi are pregatite numeroase surprize pentru mine.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.