Teri Hatcher e 100% fericita singura la 55 de ani: „Oamenii nu ma vor face sa ma simt prost”

1
De Teodora Tirca
26 dec. 2019

„Exista o diferenta intre a fi singura si a te simti singura”, noteaza actrita din Neveste disperate.

Teri si-a sarbatorit de curand ziua de nastere si pare sa fie intr-o forma maxima. „Ma simt bine si ma simt puternica”, le-a spus ea celor de la People.

„E eliberator sa te preocupi cu lucruri care sunt cu adevarat importante pentru tine, si nu cu lucruri care conteaza pentru alti oameni. Cand esti foarte tanara, tinzi sa te pierzi in detalii care nu conteaza de fapt. Acum am ocazia sa vad lucrurile din alta perspectiva, si ma bucur de aceasta maturitate la care am ajuns”, spune Teri.

Aceste femei celebre se mandresc cu vergeturile lor

Asta inseamna, desigur, ca vedeta este bine echipata pentru a face fata criticilor de pe internet.

Foarte multi oameni se simt indreptatiti sa o traga de ureche pentru ca este singura la varsta de 55 de ani si ca de acum incolo nimeni nu va mai vrea sa fie cu ea.

„Am primit un comentariu de la cineva care imi spunea ca nu mai arat bine, ca am imbatranit. Am tinut sa-i raspund si i-am zis: <<Esti la fel de atragatoare la exterior pe cat esti la interior>>. Nu m-a afectat deloc, si m-am simtit bine cand am realizat asta”, a tinut actrita sa mentioneze.

Cand vine vorba de viata ei personala, Teri e foarte relaxata:

„Exista o diferenta intre a fi singura si a te simti singura”, spune actrita care a divortat de Jon Tenney in 2003. „Nu mai sunt cu nimeni de multa vreme, dar nu duc deloc o existenta singuratica. Nu inteleg de ce oamenii ii compatimesc pe cei fara partener. E total gresit”, a spus ea.

Parfumurile preferate ale femeilor din familia regala

Nu toata lumea trebuie sa se casatoreasca

„Foarte multe femei divortate nu se vor recasatori. Poate suna deprimant, dar n-ar trebui sa fie asa. Nu e ca si cum femeile singure doar supravietuiesc. Credeti-ma, multe dintre ele pur si simplu infloresc, chiar si fara un partener. Sunt puternice, nu dau socoteala nimanui, fac bani, calatoresc, descopera lumea. Ai voie sa fii mandra de viata ta, chiar daca nu o imparti cu nimeni”. Bine punctat, Teri.

Din pacate, nu toate femeile singure au posibilitatea de a castiga multi bani, de a calatori si de a incerca noi experiente, dar asta nu inseamna ca nu te poti bucura de viata ta. Provoaca-te sa citesti mai mult, sa te descoperi, sa te rasfeti cu o baie lunga. Gandeste-te ca azi, maine si toata saptamana nu va trebui sa ceri nimanui aprobarea. Deciziile iti apartin.

Foto: Getty Images.