Tily Niculae: „In sufletul meu stiam ca voi avea doi copii”

1
De Cristina Tudor
1 ian. 2020

Ne-am reintalnit dupa fix un an, cu o dorinta implinita. Una care, desi parea greu de indeplinit, s-a realizat intocmai si a produs o mare bucurie in familia actritei.

Momentul sarbatoririi Craciunului este intotdeauna magic. Iar cei care cred in magia lui ajung sa experimenteze mici miracole. Unul dintre ele este trait din plin de Tily Niculae (34), care si-a dorit multi ani sa-i ofere un fratior fetitei sale, Sofia (8), iar acum este insarcinata in sase luni cu un baietel.

OK!: Fix acum un an imi spuneai ca iti doresti un copil, iar acum deja il porti in pantec.

Tilly: Pe bune? Fix acum un an? Doamne, ca sa vezi cum lucreaza intentiile astea! Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Si-mi spuneai si ca sperai sa fie baietel.

In sufletul meu, imi doream si un baiat. Pentru noi ar fi fost o bucurie indiferent de ce sex ar fi avut. Dar cu atat mai mult ma bucur ca pot experimenta si cresterea unui baietel.

Tu ai mai avut astfel de incercari…

Da, dar incercarile astea, doua esuate, m-au adus in punctul de azi.

Dar ti-ai pierdut vreodata speranta?

Niciodata. In primul rand, pentru ca o aveam pe Sofia, ceea ce e mare lucru, pentru ca puteam sa n-o avem nici pe ea. Eu discutasem cu sotul meu, Dragos, inca de la inceputul relatiei noastre, acum 14 ani, daca ar fi sa nu putem sa avem copii, daca ar fi de-acord sa infiem – pentru ca exista parteneri care tin neaparat sa aiba copilul lor biologic. Or, a avea un copil nu inseamna neaparat sa-l porti in pantec, ci sa stii sa fii un parinte grozav pentru el, sa-i dai aripi, sa-i dai dragoste…

Citeste continuarea pe okmagazine.ro.

Foto: Getty Images.