Tipul de barbat care este atras de tine, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
3 sept. 2020

Pentru fiecare femeie exista un tipar de barbat care este atras de personalitatea ei. Descopera ce tip de barbat atragi, in functie de zodia ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Oamenii care sunt atrasi de Berbeci sunt cei care tanjesc dupa aventura. Ei vad in acest nativ un fior curajos care ii poate scoate din cochilie. Ei doresc un partener din aceasta zodie pentru ca acestia sunt oameni vivace care nu doresc sa duca o viata linistita si nici sa fie invechiti, iar alaturi de ei viasa lor va continua sa fie mereu distractiva.

Tipul de barbat care este atras de Berbec: iubitor de distractie, fericit chiar daca este condus, dus de val.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Persoanele atrase de Taur implora loialitate si stiu ca daca acesta ajunge sa iubeasca, nu isi va mai schimba sentimentele. De asemenea, stiu ca acest nativ preferp stabilitatea in loc sa fie dramatici si tind sa fie persoane extrem de inteligente care stiu sa aprecieze ceea ce au.

Tipul de barbat care este atras de Taur: matur emotionala, stabil financiar si rabdator.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Oamenii care sunt atrasi de Gemeni cauta excitare si provocare. Lor le place ca acestia sunt mereu entuziasmati de ceva. Ei isi doresc un partener din aceasta zodie pentru ca vor sa aiba o viata plina de lucruri noi, pasiuni, proiecte si vise in mod constant.

Tipul de barbat care este atras de Gemeni: deschis la minte, casual si popular.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Persoanele care sunt atrase de Raci cauta iubire. Ele stiu ca acesti nativi sunt o baza solida pentru viitorul lor. De asemenea, Racii au tendinta de a atrage parteneri bogati tocmai datorita faptului ca ei nu se gandesc la aspectul material atunci cand iubesc.

Tipul de barbat care este atras de Rac: senzual, profund si matur sufleteste.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.