Tot ce trebuie sa stii despre iubirea unui Taur. Cu cine se potriveste cel mai bine si de cine trebuie sa se fereasca?

1
De Cristina Tudor
20 mai 2021

Este timpul sa sarbatorim acest semn senzual si visator, explorand tiparele sale romantice, trasaturile de personalitate si compatibilitatea in relatii.

Esti curioasa cu cine face casa buna si pe cine ar trebui sa evite? Atunci citeste in continuare.

Taurul este un semn de pamant, cu o personalitate pasnica, care ajuta orice suflet sa se linisteasca datorita prezentei sale magnetice. Ce trebuie sa stii despre zodia Taur?

Fiind semn al Pamantului, Taurul este o persoana intotdeauna stabila, iubeste confortul si este intr-o legatura speciala cu Mama Natura. Desi semnele pamantului nu sunt cunoscute ca fiind cele mai romantice dintre zodii, Taurul are ceva special – si asta deoarece este condus de Venus, planeta frumusetii, a iubirii si a romantismului.

Alte trasaturi importante ale Taurului de care ar fi bine sa tinem cont: stabilitate, loialitate, incredere, incapatanare.

Puncte forte:
– devotament;
– loialitate;
– generozitate;
– sinceritate;
– iubire;
– senzualitate;
– romantism.

Aspecte mai putin placute:
– posesivitate;
– prea multa prudenta;
– gelozie;
– teama de compromisuri.

Cele mai compatibile semne cu zodia Taur:

Taur

Unul dintre cele mai compatibile semne zodiacale pentru un Taur… este tot un Taur. Aceste doua semne se potrivesc ca doua picaturi de apa, intelegandu-se reciproc si empatizand unul cu celalalt. Cu toate acestea, uneori exista potentialul unei furtuni de energii incapatanate.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.