Tot ce trebuie sa stii despre sezonul 5 al serialului „La Casa de Papel”: Sfarsitul jafului se apropie

1
De Cristina Tudor
13 iun. 2021

Sezonul 5 al serialului La Casa de Papel se va lansa in acest an, in doua parti, una in septembrie si a doua in decembrie, dupa cum anunta Netflix.

Creatorul serialului, Alex Pina, promite ca va fi cel mai „epic si incitant” sezon de pana acum.

Probabil cel mai popular serial in limba spaniola ce a tinut milioane de fani cu sufletul la gura, La Casa de Papel, vine cu o veste buna si una trista: ne pregatim de sezonul 5 care, din pacate, va fi ultimul.

Avand in vedere succesul serialului si personalitatile personajelor, un sezon nu este o surpriza. La urma urmei, echipajul Casa de Papel nu a refuzat niciodata sansa de a pune la cale un jaf cu miza mare. Dar ce se va intampla in sezonul 5? Oare vor jefui Monetaria SUA? Vor disparea cu fiecare bancomat de pe continentul european? Vor hipnotiza lumea cu o nua interpretare a „Bella Ciao?” Nici una dintre aceste idei nu merg mai departe fara aprobarea Profesorului.

Iata tot ce trebuie sa stii despre sezonul 5 al serialului La Casa de Papel.

Cand se lanseaza sezonul 5 al serialului La Casa de Papel?

Netflix a anuntat zilele trecute ca trebuie sa ne pregatim cutiile cu popcorn pentru ca este aproape gata de lansarea celui mai asteptat titlu din lista sa. Ultimul sezon din La Casa de Papel va avea 10 apisoade si se va lansa in doua parti. Primele cinci episoade le putem vedea incepand cu data de 3 septembrie, iar pentru ultimele cinci vom mai astepta pana pe data de 3 decembrie.

Sinopsisul oficial a fost primit cu mult entuziasm

Conform sinopsisului oferit de Netflix, banda Profesorului se afla intr-o pozitie dificila din care nu poate iesi cu adevarat. Pentru prima data, Profesorul nu are o cale de evacuare.

„Banda a fost inchisa in Banca Spaniei de peste 100 de ore. Au reusit sa salveze Lisabona, dar cel mai intunecat moment se abate asupra lor dupa ce l-au pierdut pe unul dintre ai lor. Profesorul a fost capturat de Sierra si, pentru prima data , nu are un plan de evadare…

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: PR.