Trasatura fiecarei zodii care ii inspira pe altii: Fecioara are intuitie, Varsatorul este inimos

1
De Maria Constantin
13 mai 2021

Toti avem o trasatura definitorie, o anumita calitate care ii inspira si pe altii. Astrele ne arata prin ce se distinge fiecare zodie.

Berbec

Ingenuitatea. Intotdeauna esti gata sa preiei conducerea si sa te arunci cu capul inainte, asumandu-ti riscuri de care altii se feresc.

Taur

Inversunarea. Indarjirea cu care iti atingi obiectivele si dedicarea pe care le-o oferi celorlalti sunt un exemplu pentru toti ceilalti.

Gemeni

Curiozitatea. Putini oameni sunt permanent intr-o constanta cautare de noi informatii asa cum o faci tu – iti place sa stii cat mai multe despre un subiect.

Rac

Transparenta emotiilor. Nu vrei sa-ti ascunzi emotiile, ci sa le exprimi, iar tu nu te temi sa-ti urmezi inima.

Leu

Stralucesti. Daca iti doresti ceva, reusesti sa-l obtii. Pentru cei care nu au incredere in ei, felul in care iti pretuiesti valoarea reprezinta un model.

Fecioara

Intuitia. Esti mereu atenta la detalii si cu un pas inaintea celorlalti. Poti spune multe despre o persoana pe care abia ai cunoscut-o si nu te inseli in privinta banilor, asa ca ai incredere in deciziile tale.

Balanta

Vezi partea buna a fiecaruia. Chiar si in cele mai grele momente prin care trece cineva, tu poti vedea partea plina a paharului.

Scorpion

Pasiunea. Nu te regasesti imediat intr-o relatie, dar cand o faci, te implici total. Oamenii pot fi surprinsi sa vada cat de devotata esti – pasiunea ta nu are limite.

3 lucruri de care fiecare zodie are nevoie pentru a se simti iubita

Sagetator

Entuziasmul. Putini au capacitatea ta de a se bucura de fiecare clipa, de a le inlatura grijile celorlalti si de a le arata partea pozitiva, incurajandu-i.

Capricorn

Sprijinul. Chiar daca te concentrezi pe obiectivele tale, mereu iti faci timp pentru cei dragi, iar la nevoie, acestia stiu ca pot conta pe tine.

Varsator

Esti inimoasa. Chiar daca ii mai boscorodesti din cand in cand, ii ajuti pe ceilalti cu toata inima si le oferi compasiune cand au nevoie.

Pesti

Perspectiva. Intelegi punctele de vedere ale celorlalti si mereu simti ca exista ceva dincolo de ceea ce vezi pentru ca privesti lucrurile asa cum altii nu o pot face.

Foto: Unsplash.com.