Venus a intrat in Sagetator. Ne pregatim pentru o luna intreaga de iubire, pasiune, aventura si artificii

1
De Cristina Tudor
9 oct. 2021

Universul vine catre noi cu una dintre cele mai frumoase vesti: Venus a intrat in Sagetator si ne ajuta sa facem ordine in viata sentimentala, sa reparam relatii, sa iubim mai profund ca oricand si, daca suntem singuri, sa ne gasim sufletul pereche.

Pe 7 octombrie Venus, planeta iubirii, a parasit Scorpionul sufocant si a intrat pe taramul liber al Sagetatorului, locul in care va sta intreaga luna octombrie.

Cand Venus este in Sagetator, toate zodiile se simt libere, optimiste, pline de energie si cu chef de iubire, asadar acesta poate fi un tranzit foarte bun pentru a ne largi orizonturile romantice si a cauta experiente noi si interesante in relatii.

Venus in Sagetator: iubirea este singura care conteaza

Ai tot cautat iubirea in acest an, insa totul a fost in zadar? Dupa luni intregi pline de incertitudine, de amaraciune, de stres si agitatie, exista sanse mari ca majoritatea dinte noi sa fim pregatiti pentru surprize cu adevarat speciale, pline de iubire si pasiune. Venus s-a mutat deja in Sagetator si energiile acestei planete incredibile ne transforma radical vietile.

Venus este planeta iubirii si a frumusetii si are o legatura incredibila cu abundenta si cheful de aventura, ceea ce inseamna ca sta destul de confortabil in semnul norocos al Sagetatorului. Desi Venus nu este planeta care guverneaza Sagetatorul, acestea doua impartasesc stari similare prin faptul ca ambele se bucura cand exista conexiune sociala, aventura, activitati relaxante si iubire.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Pexels.com.