Venus a intrat in Scorpion: vom avea parte de iubiri pasionale

1
De Cristina Tudor
12 sept. 2021

Universul ne sfatuieste sa ne pregatim. Pe 10 septembrie Venus s-a mutat in zodia Scorpion si va petrece acolo o buna perioada de timp – mai exact pana pe 6 octombrie.

Venus este planeta dragostei si a relatiilor, in timp ce Scorpion este semnul intensitatii si a geloziei, ceea ce inseamna ca lucrurile devin cu adevarat explozive atunci cand acestia se intalnesc pe cer.

Venus in Scorpion: la ce ar trebui sa ne asteptam?

Cand Venus se muta in Scorpion, avem aproape o luna intreaga in care pasiunea pare sa fie principalul obiectiv.

Bineinteles, pasiunea se poate manifesta in diferite moduri – poate fi o noapte fierbinte, plina de iubire la care majoritatea oamenilro viseaza sau poate fi reprezentata prin furii explozive si momente de gelozie intensa pe care am prefera sa le dam uitarii, insa nu vom putea face asta niciodata.

Venus scoate la iveala partile noastre fermecatoare si frumoase pe care le afisam pentru a atrage cea mai senzuala iubire. Pe masura ce Venus se muta in Scorpion vom simti intens tot felul de emotii si sentimente.

Scorpionul nu stie sa faca lucrurile pe jumatate. La el este totul sau nimic. Simbolul zodiei Scorpion este chiar scorpionul – si acesta nu este tocmai cel mai binevoitor dintre creaturi.

In timpul acestui tranzit ne putem astepta la o multime de lucruri intense, la pasiune si momente care ne iau pe sus si ne fac sa traim cu adevarat.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Pexels.com.