Venus in Fecioara: Ce iti rezerva astrele, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
22 iul. 2021

Pe 21 iulie Venus intra in zodia Fecioarei, unde va ramane pana pe 16 august.

In toata aceasta perioada vom incerca sa ne imbunatatim relatiile cu ceilalti, iar rabdarea se va dovedi o virtute. Iata ce efect are tranzitia lui Venus prin Fecioara, in functie de zodia ta:

Berbec

Poate ca nu esti deosebit de sentimentala si nu reusesti sa iti exprimi emotiile in cuvinte frumoase in aceasta perioada, dar esti persoana pe care cei dragi se pot baza. Se va dovedi mai important sa fii alaturi de oamenii pe care ii iubesti si sa ii sustii cu adevarat, decat sa faci declaratii pompoase.

Taur

Creativitatea ta va fi la cote inalte si te va ajuta sa gasesti solutii inovatoare si sa iti demonstrezi latura artistica. Cu ajutorul prietenilor si colegilor, vei reusi sa te faci remarcata si sa profiti de pe urma acestui aspect astral.

Gemeni

Este timpul sa iti decorezi locuinta cu cele mai frumoase obiecte care iti reprezinta perfect stilul unic. Merita sa investesti in lucruri noi pentru casa ta, atat timp cat te incadrezi in buget si nu irosesti bani din economiile tale.

Rac

Realizezi ca este mai usor ca niciodata pentru tine sa iti exprimi emotiile si sentimentele. Impartasesti ceea ce simti cu cei dragi si nu vei mai avea senzatia ca nu esti ascultata sau inteleasa.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.