Victor Slav: „Sunt oameni care s-au casatorit si de cinci ori. La 40 de ani am inteles ca nu e bine sa-ti faci planuri”

1
De Cristina Tudor
26 dec. 2019

Victor Slav a vorbit cu sinceritate pentru „OK!” despre momentele cu Sofia, care ii bucura viata, relatia cu Bianca Draguseanu si un nou mariaj.

De Sarbatori, Victor Slav se imparte intre evenimentele pe care le prezinta si Sofia, fetita pe care o are cu Bianca Draguseanu.

OK!: Ce vei face de sarbatori? Vei ramane in tara?

Victor Slav: Da, sunt in tara, am evenimente. Plec la Cluj si ma opresc la Sofia pentru a petrece Craciunul impreuna. Dupa Craciun ma intorc in Bucuresti pentru a fi si cu parintii mei. De Revelion muncesc.

OK!: Se spune ca fetele sunt mai apropiate de tati. Este si cazul tau? Cat de des te intalnesti cu micuta Sofia? Va petreceti weekendurile impreuna?

Victor Slav: Stiu ca asa se spune, sper sa fie asa. Sofia e prea mica, are doar trei ani, nu imi dau seama daca asa va fi. Eu simt ca asa vor sta lucrurile, am avut acelasi model in familie cu sora mea, cel putin pana la adolescenta cand copilul devine mai apropiat de mama, mai ales daca e fata. Ne vedem foarte des, Sofia este la bunica materna, la Deva. Fie ma duc eu, fie vine ea la Bucuresti, dar micsoram distanta cat de des putem.

Citeste continuarea pe okmagazine.ro.

Foto: Instagram/@victorslav