Zodia Lunii: Berbecul. 3 calitati cu dus si-ntors

1
De Cristina Tudor
21 mart. 2020

Nu stai niciodata pe margine, cauti situatiile in care te poti face remarcata si nu pare sa-ti fie teama de nimic pe lume.

Ca orice semn de foc, esti foarte directa, energica, pasionata de ceea ce faci, insa multe dintre calitatile tale se pot transforma usor in defecte.

Esti curajoasa

Nimeni nu-ti poate nega aceasta calitate. Iti place sa te lupti si sa castigi, doar te guverneaza Marte, zeul razboiului. Nu stai niciodata pe margine, cauti situatiile in care te poti face remarcata si nu pare sa-ti fie teama de nimic pe lume. Poate doar un pic de posibilitatea de a descoperi ca nu esti tu cea mai buna, de fapt.

Reversul medaliei: un pic inconstienta

Sunt sanse mari ca tot curajul sa se intoarca impotriva ta, mai ales atunci cand n-ai deloc rabdare si actionezi inainte sa gandesti. De exemplu, cand iti contrazici seful, cand pleci pe munte pe furtuna sau iesi pe strada in plina carantina.

Esti sincera

Se spune despre Berbeci ca sunt copiii zodiacului, asta si pentru ca spun lucrurilor pe nume cu o inocenta apropiata de naivitate. Asta nu inseamna ca Berbecii nu mint niciodata. Mai faci si asta, daca n-ai incotro. Si atunci preferi sa minti prin omisiune, adica sa eviti adevarul – asa sentimentul de vina este mai suportabil.

Reversul medaliei: iti lipseste total tactul

Discretia n-a fost niciodata punctul tau forte. Politetea nici atat. Chiar daca intentia ta nu e sa fii rautacioasa, reusesti nu de putine ori sa faci lumea sa se simta prost spunand fara menajamente lucruri incomode. Pe langa faptul ca esti sincera, esti si vanitoasa, iar asta nu-ti da voie sa recunosti cand gresesti.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.