3 zodii ale caror relatii se vor destrama in aceasta saptamana

1
De Cristina Tudor
10 nov. 2021

Perioada cuprinsa intre 8 si 14 noiembrie poate fi destul de dificila pentru unele zodii in ceea ce priveste dragostea!

Influentele astrale din aceasta saptamana se arata aici, pe Pamant, sub forma de furie pasionala. Mai multe semne zodiacale au tendinta de a simti mai intens lucrurile de care le pasa cel mai mult.

Acesta este un tranzit astrologic care scoate la iveala ceea ce consideram a fi prioritatile noastre.

Odata ce prioritatile noastre sunt stabilite si partenerul/a de viata le ia la cunostinta, are loc o analiza atenta asupra relatiei, descoperind punctele slabe, diferentele si factorii care ar putea duce la despartire.

Acest tranzit aduce cu el resentimente si pretentii. Daca cererile nu sunt indeplinite, are loc despartirea

Relatiile necesita rabdare, incredere si intelegere pentru a putea rezista.

Dar, acest lucru este unul destul de dificil pentru 3 zodii.

S-ar putea sa vedem sfarsitul multor relatii, deoarece, pentru anumite semne zodicale, gradul de rabdare este din ce in ce mai mic.

Iata cele 3 zodii ale caror relatii se vor destrama in aceasta saptamana:

Rac

Daca esti implicat/a intr-o relatie, probabil ca ai simtit tensiunea in ultimele saptamani. Te-ai bucurat de fiecare data de timpul petrecut departe de partenerul/a de viata, iar circumstantele au facut ca voi doi sa va vedeti cu greu, ceea ce a functionat, pana acum.

Poate ca cineva ti-a bagat o idee in cap si acum te gandesti ca vrei ca relatia ta sa fie una mai apropiata si ca aceasta distanta nu e ok. Persoana cu care esti s-ar putea sa vrea ca situatia sa ramana la fel ca pana acum si iti cere sa ai incredere in conceptul ca „distanta te face sa-ti fie mai dor si mai drag”.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com