6 zodii care fug de relatii. Le ingrozeste ideea de a se apropia de cineva

1
De Cristina Tudor
15 sept. 2020

Dintre toate lucrurile care ii sperie pe oameni, nu ai crede ca relatiile ar fi unul dintre ele.

Conectarea cu cineva la nivel emotional sau intim poate fi terifianta si exista oameni care vor face tot ce pot pentru a o evita!

Desigur, pentru semnele zodiacale carora le este frica de o astfel de conexiune, exista o multime de alte lucruri care vin la pachet cu ea. Ce fel de relatie au avut cu parintii lor? Cum a fost mediul in care au crescut? Ce fel de tulburari emotionale au experimentat ca adulti?

Daca ai fost deceptionat/a si ai suferit, indiferent daca a fost vorba de o relatie amoroasa sau o prietenie, cu siguranta vei fi foarte ezitant/a sa iti mai dezvalui vulnerabilitatile in fata cuiva. Persoanelor care au trecut prin astfel de experiente neplacutele le este greu sa mai aiba incredere si, uneori, pur si simplu nu au timp si energie pentru teste sau pentru a cauta dovezi ca oamenii din jurul lor sunt demni de incredere.

Daca le este mai usor sa treaca prin viata fugind de implicare si ferindu-se de relatii, trebuie sa respecti acest lucru. Nu le poti forta!

Varsator

Odata cu relatia vin sentimentele si emotiile, iar acest lucru nu este deloc confortabil pentru Varsator. Este o provocare pentru el sa-si exprime propriile sentimente, iar situatia devine si mai dificila pentru el cand cineva la care tine este emotiv sau sensibil. Obiectivul Varsatorului atunci cand cineva se apropie de el este sa se distanteze, o metoda deloc buna in cazul in care cineva are nevoie de sprijinul si grija lui.

Gemeni

Gemenii se tem de relatii si intimitate pentru ca le e frica de tacere.

Sa fie atat de familiarizati cu cineva incat sa nu mai fie nevoie sa vorbeasca sau sa faca nimic ii ingrozeste. Poti sa ai o relatie linistita cu cineva fara a fi nevoie sa distrezi acea persoana. Gemenii isi fac griji, in secret, ca daca nu vorbesc, isi vor pierde ce au ei mai de pret: darul comunicarii.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.