6 zodii care incearca sa-si controleze partenerul

1
De Teodora Tirca
18 nov. 2021

Esti una dintre persoanele care incearca sa-si controleze partenerul, face crize de furie, este capricoasa si exigenta? Daca da, ar putea avea de-a face cu zodia ta!

S-ar putea sa fii o persoana dificila in public, dar dulce si grijulie in privat cu partenerul tau. Sau poate invers. Sau poate si si.

Uneori, atunci cand incepem sa ne simtim prea confortabil cu persoana de langa noi, ne place sa-i testam limitele sau poate o facem incontrolabil.

Desi sa incerci sa controlezi pe cineva este un comportament copilaresc, adultii se comporta astfel de foarte multe ori, indiferent de sex.

Acest comportament depaseste granitele intimitatii si este complet toxic pentru orice gen de relatie

Nu oricine poate tolera un astfel de comportament, este nevoie de multa compasiune, rabdare si grija pentru a accepta pe cineva care este complet obsedat de control. Si nu toata lumea are aceste calitati!

Uneori ne comportam asa pentru ca nu primim atentia pe care o meritam sau ne simtim neapreciati/ate si nu stim cum sa obtinem ce avem nevoie de la partenerul nostru. Alteori, a fi obsedat de control e o parte a personalitatii noastre si, daca partenerul nostru nu ii face fata, trebuie sa decidem daca merita sa ne schimbam.

Iata cele 6 zodii care incearca sa-si controleze partenerul:

Rac

Racul este sensibil si uneori isi revarsa sentimentele asupra partenerului lui. Daca Racul simte ca nu este ascultat sau ca nu primeste atentia de care are nevoie, se va comporta destul de posesiv si sufocant.

Poate fi usor posesiv intr-o prima faza, dupa care forteaza nota si vrea sa detina controlul absolut asupra partenerului, lasandu-l pe acesta confuz si nesigur despre ce sa faca in continuare.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com