5 zodii care iubesc mancarea la nebunie. Sunt extrem de gurmande!

1
De Cristina Tudor
10 iul. 2021

Ai putea fi descrisa drept o persoana gurmanda? Esti unul dintre semnele zodicale care nu se multumeste niciodata cu ce are in farfurie sau esti unul care savureaza fiecare gura de mancare?

Astrologia ne poate spune multe lucruri despre noi, inclusiv care sunt semnele zodicale care iubesc efectiv mancarea.

Pentru multi dintre noi, mancarea este mai mult decat hrana, este o obsesie. Putem avea o cina consistenta si totusi sa nu ne simtim prea plini pentru desert.

Dar, cand mancarea devine prea importanta si nu este doar o chestiune de supravietuire, atunci devine nesanatoasa pentru noi. Multi oameni sufera de dependente alimentare si nici macar nu stiu asta. Cand mancarea pe care o consumi este daunatoare pentru sanatatea ta si totusi continui sa o faci sau cand te interseaza mai mult ce ai in farfurie decat oamenii care sunt la masa cu tine, atunci nu mai esti doar pofticios, esti lacom.

Uneori, cand oamenii iubesc mancarea prea mult, se rusineaza de asta si o fac in secret.

Mancam pentru a trai, nu traim pentru a manca!

Dependenta de mancare este o afectiune foarte grava. Trebuie sa existe un echilibru in care sa ne putem bucura de mancare si totusi sa nu ne facem rau prin excesul de ingaduinta.

5 zodii care iubesc mancarea la nebunie:

Taur

Taurul are tendinta de a pune prea mult accent pe mancare. Vor comenta cum arata, cum miroase sau ce gust are. Gandeste fiecare masa si nu este ceva neobisnuit pentru el sa intre pe site-urile restaurantelor pentru a verifica meniul si pentru a alege ce o sa-si comande cu cateva ore inainte de a ajunge acolo.

Taurul nu vrea sa rateze nimic cand vine vorba de ultimele tendinte in materie de mancare si, atunci cand comanda gresit si primeste ceva ce se dovedeste a nu fi delicios, va regreta si se va simti ca si cum ar fi irosit o masa.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.