6 zodii care nu stiu sa spuna NU

1
De Cristina Tudor
19 ian. 2020

Ti s-a intamplat sa fii rugata sau intrebata ceva si sa nu poti sa spui nu, chiar daca stiai ca ceea ce va urma dupa acceptul tau nu iti va conveni deloc?

Tu spui da cu seninatate, dar esti ingrozita stiind ca situatia respectiva te va scoate din minti. Aceasta este o realitate comuna pentru anumite semne zodiacale.

Oamenii care nu pot spune NU fac acest lucru din mai multe motive, dar cel mai important este frica de a fi respinsi. Acest NU poate provoca dezamagire si resentimente celui caruia i-l spui, ajungand astfel sa nu te mai placa sau chiar sa te urasca si sa te inlature din viata lui. Nu toata lumea reactioneaza bine in fata unui refuz.

Daca teama de confruntare este principala ta ingrijorare, atunci esti predipusa sa spui da, chiar si atunci cand vrei sa spui nu.

Care sunt zodiile care nu stiu sa spuna NU?

Berbec

Berbecul vrea sa faca pe plac tuturor. Da-ul este un cuvant perfect pentru el, deoarece este un semn foarte ambitios si pozitiv. Sufera enorm cand e nevoit sa spuna nu, chiar daca stie ca e singurul raspuns pe care il poate da. Nu va risca sa fie respins, asa ca va incerca si mai mult sa ii multumeasca pe ceilalti.

Capricorn

Capricornul vrea intotdeauna sa duca lucrurile la bun sfarsit, asadar este omul Da-ului. El stie ca singurul mod prin care poate obtine ceea ce si-a propus este sa se asigure ca toata lumea e fericita. Capricornul ar putea crede ca esti cel mai rau om din lume, dar daca iti faci bine treaba la care esti pus, el iti va spune da, da, de o mie de ori. Nu va spune nu cuiva care munceste din greu, indiferent daca este sau nu de acord cu el.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.