3 zodii care nu sunt facute pentru casatorie. Afla care sunt!

1
De Cristina Tudor
1 mai 2021

Casatoria nu e pentru toata lumea, deoarece este un angajament important si de durata, iar acest lucru ii poate speria pe multi!

Unii oameni pur si simplu nu se vad in aceasta postura si nu vad nimic interesant in a se casatori, pe cand altii incep sa-si planifice nunta inca de tineri.

Pentru cei din urma, gandul de a imbraca rochia de mireasa sau un costum elegant si de a se casatori cu cel mai bun prieten al lor ii face extrem de fericiti. De asemenea, incep sa-si caute sotul sau sotia de la o varsta frageda, pentru ca ard de nerabdare si nu mai pot astepta nici macar o zi fara sa gaseasca pe cineva cu care sa-si imparta intreaga viata.

Cei din prima categorie se pun pe ei pe primul loc si vor sa se faca pe ei fericiti inainte de a face pe altcineva fericit.

Doar cuvantul casatorie le da fiori reci. Dar, odata cu generatiile mai tinere, acest lucru incepe sa devina o normalitate.

S-au dus zilele in care iti doreai sa te casatoresti imediat dupa ce ai terminat scoala si sa vrei sa-ti intemeiezi o familie. Multi prefera sa se concentreze pe cariera sau sa calatoreasca.

Pentru unele zodii, reticenta fata de casatorie este destul de previzibila. Sigur, s-ar putea razgandi pe viitor (viitorul indepartat oricum), dar deocamdata acestea vor doar libertate.

3 zodii care nu sunt facute pentru casatorie. Afla care sunt:

Gemeni

Gemenii isi fac griji in permanenta ca sentimnetele lor fata de partener se vor schimba dupa casatorie, asa ca incearca sa stea cat mai departe de acest angajament.

Uneori, simt ca a fi casatorit cu cineva ar putea fi distractiv, dar aproape intotdeauna ajung sa se razgandeasca.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.