6 zodii care se bazeaza intotdeauna pe altii – Nu fac nimic singure!

1
De Cristina Tudor
16 aug. 2020

Cuplurile de lunga durata au tendinta de a se dezvolta intr-un fel de stare de dependenta, in care le e aproape imposibil sa se gandeasca ca lucrurile pot fi facute si pe cont propriu!

Acelasi lucru se poate intampla si pe plan profesional.

Exista oameni care nu vor accepta ajutorul altora. Acestia sunt cei care conduc, care isi cara toate pungile, folosesc propria cheie pentru a deschide usa in timp ce isi echilibreaza pungile si, daca cineva se ofera sa ii ajute, ii resping.

Ceilalti se bazeaza foarte mult pe cei din jurul lor: partener de viata, colegi, familie si prieteni. Unii dintre ei practic fug de orice responsabilitate si se bazeaza complet pe ajutorul si sprijinul celorlalti, oricat de nesimnificativa ar fi sarcina respectiva.

6 zodii care se bazeaza intotdeauna pe altii si motivele pentru care o fac:

Fecioara

Nimeni nu isi pune baza in altii mai mult decat o Fecioara. Intr-un fel, atunci cand vine la tine sa iti ceara ceva, vei fi fericit sa o ajuti.

De ce? Pentru ca, din anumite motive, Fecioara tinde sa fie foarte, foarte iubitoare cu cei care o sustin. Este ciudat sa crezi ca semnul perfectiunii ar dori ajutor din partea altcuiva, insa, din fericire, nevoia ei de a fi perfecta nu necesita sa fii perfect si tu.

Leu

Leul doreste atentie si prospera astfel, de aceea trebuie sa fii acolo. Nu exista spectacol fara audienta, iar tu esti publicului lui. Leul se bazeaza pe tine pentru a face legaturile. Nu iti va cere bani sau sa faci ceva in locul lui. Iti va cere sa fii prezent, sa fii acolo pentru el si sa ii il asiguri ca totul va fi in regula. In principal, are nevoie de sprijin emotional din partea ta.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.