5 zodii care se cearta din orice: E complicat sa te intelegi cu ele

1
De Maria Constantin
5 iun. 2020

Astrologia ne arata ca exista cinci tipuri de oameni pusi pe cearta si totul li se trage de la caracteristicile zodiei lor.

Cand ai o discutie in contradictoriu cu cineva si cauti sa-ti impui punctul de vedere, exista pericolul sa transformi un dialog normal intr-o cearta. Iar tonul ridicat nu-ti justifica punctul de vedere, dimpotriva – iti saboteaza pozitia si argumentele.

Cel mai simplu mod de a dezamorsa o cearta e sa nu te intereseze daca parerea ta nu este acceptata. Si, desigur, e in regula sa nu fii de acord cu ceilalti si sa ramai fidela punctului tau de vedere. Dar exista oameni care tind sa se certe mai mult si care incearca mereu sa demonstreze ca au dreptate, iar ceilalti gresesc, si iti cer sa fii de acord cu parerea lor. Acest lucru duce de multe ori la certuri serioase care ii pot face pe ceilalti sa sufere, noteaza Pinkvilla.

Conform astrologiei, exista cinci tipuri de oameni pusi pe cearta:

Taurul

Nativii din aceasta zodie nu se cearta cu tine decat daca nu esti de acord cu ei. Cand incep o discutie in contradictoriu, e foarte greu sa-i mai opresti. Taurul nu accepta niciodata ca greseste pentru ca este convins ca are mereu dreptate. Persoanele din acest semn zodiacal sunt foarte increzatoare in opiniile lor si stiu sa-si apare fiecare actiune.

Scorpionul

Ca si Taurii, Scorpionii nu sunt neaparat pusi pe harta, dar daca ii ofensezi cumva, nu vor ezita sa se apare. Si vor face tot ce le sta in putere pentru a incerca sa te raneasca cu cuvintele lor, chiar daca nu ai intentionat sa-i faci sa sufere.

Racul

Trebuie sa ai grija cand vorbesti cu cineva din aceasta zodie. In general, Racul este calm si inteligent emotional, dar nu va da inapoi daca il ranesti. Isi poate aminti orice cearta din trecut si o va folosi ca argument in acest conflict.

Ce se intampla cand Luna intra in zodia ta: Semnificatiile pentru fiecare zodie

Leul

Sa te certi cu o persoana din aceasta zodie inseamna sa suporti cuvinte grele, acuzatii dure si chiar o lupta dincolo de orice limite. E un conflict in care Leul da tot ce poate si in care va incerca tot timpul sa intensifice inclestarea, chiar daca problema este rezolvata.

Gemenii

Cei din acest semn zodiacal nu se cearta chiar din orice. Dar reactiile acestora in cadrul unei conversatii depind mult de starea lor de spirit. Asa ca nu le poti anticipa raspunsurile, iar cand se avanta intr-o cearta, nu dau deloc inapoi.

Foto: Unsplash.com