5 zodii cu noroc in iubire la inceputul anului

1
De Cristina Tudor
9 ian. 2021

Dragostea ne aduce fericirea, iar inceputul de an aduce vesti bune in viata amoroasa pentru unii nativi ai zodiacului. Descopera cine sunt norocosii in iubire in luna Ianuarie 2021.

Rac – focus pe emotii si sentimente

Intreg anul este focusat pe zona relatiilor si a familiei pentru nativii Rac, iar inceputul de an vine cu multe vesti bune in ceea ce priveste dragostea.

Nativii Rac vor fi mai empatici ca oricand, tandri si maturi totodata, responsabili in relatie si gata sa actioneze pentru a rezolva conflictele ce se ivesc. Mai mult decat atat, Racii au deja o lista in sufletul lor cu schimbari pe care doresc sa le aduca in relatie, astfel incat, pe plan amoros, anul 2021 sa devina unul extraordinar.

Cei singuri sunt dispusi sa cunoasca persoane noi, comunica excelent cu cei din jur si se remarca usor prin inteligenta si delicatetea lor, precum si prin magnetismul aparte cu care astrele ii incarca in aceasta perioada.

Leu – hotarare si dinamism

In ceea ce priveste dragostea, nativii Leu se dovedesc mai mult ca niciodata parteneri hotarati, dinamici si cuceritori.

Cei implicati deja intr-o relatie vor aduce solutii pragmatice pentru rezvolvarea unor conflicte vechi din cuplu, vor face „curatenie” in relatie si vor etala cu claritate asteptarile si dorintele fiecaruia dintre parteneri, vor prelua practic fraiele si vor conduce ferm directia in viata personala, stabilind un ritm ce va aduce numai beneficii.

Cei singuri vor atrage cu usurinta interesul sexului opus, fiind dinamici, cu un stil aparte, dovedind atat maturitate si incredere, cat si umor si libertate. Daca vor intalni o persoana care sa le starneasca interesul, cu siguranta vor incepe o relatie de dragoste interesanta in luna ianuarie a acestui an.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.