3 zodii cu NOROC in plan financiar in a doua jumatate a primaverii

1
De Cristina Tudor
26 apr. 2020

A doua jumatate a primverii ne aduce vesti bune, in ciuda restrictiilor generate de criza privind noul coronavirus.

Influentele astrale vor fi puternice, ne vor aduce pasiune si vitalitate, ganduri pozitive si mai ales productive, dar si noi oportunitati de dezvoltare actuale sau in viitorul imediat apropiat. Notati ideile pe care le aveti acum, vin cu bogatie si sansa!

Primim energie astrala pozitiva si ne sunt create contexte favorabile pentru a ne spori finantele sau a ne indeplini dorintele, acestea fiind valabile intr-o masura mai mare sau mai mica pentru toate zodiile.

De asemenea, unii spun ca influenta Lunii Pline (de la inceputul lunii mai) asupra vietii noastre sentimentale este puternica, amplificand pasiunea si aducand romantism si dragoste profunda in viata noastra.

In ceea ce priveste planul financiar, influentele pozitive sunt generale, insa 3 zodii sunt mult avantajate in a doua jumatate a primaverii.

Berbec: usile se deschid, blocajele dispar

Pentru zodia Berbec astrele aduc puternice influente in zona financiara, ridicand blocajele, aducand noi posibilitati de dezvoltare, noi proiecte si perspective.

Este timpul sa accepti provocarile prezentului si ai grija sa nu ratezi oportunitatile. Nu lasa pe maine ce poti face azi, iar orice idee ai, pune-o in practica. Astrele iti ascut mintea, iti incurajeaza creativitatea si iti aduc sansa in realizarea lor.

Noteaza pe o hartie toate planurile pe care le ai, chiar daca unele iti par absurde sau depind doar de noroc. Poti primi acea mana intinsa si dorintele se pot realiza.

Chiar daca te gandesti la un job nou, la un curs de specializare sau chiar la o schimbare a carierei, intuitia ta nu va da gres. Primeste cu deschidere tot ceea ce Universul iti ofera in aceasta perioada si ai curajul sa actionezi.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Instagram/@camilacoelho