6 zodii de barbati care au asteptari extrem de mari de la partenerele lor

1
De Cristina Tudor
26 iun. 2020

Aceste zodii de barbati au asteptari atat de mari de la partenerele si relatia lor, asa ca sfarsesc adesea dezamagiti.

Pentru zodiile de barbati cu asteptari extrem de mari totul are legatura cu astrologia care le influenteaza horoscopul.

Insa, pe langa partile bune care vin odata cu aceasa trasatura, vin si cele rele. Riscul de a fi dezamagiti, frustrati si nefericiti este foarte mare atunci cand aceste asteptari nu sunt indeplinite.

Acesti barbati au standarde destul de ridicate in ceea ce priveste potentialele lor partenere. S-ar putea sa caute anumite calitati si sa nu le gaseasca pe toate, ceea ce ii determina sa treaca mai departe in asteptarea persoanei perfecte. Din pacate, aceasta s-ar putea sa nu apara niciodata! Cu toate acestea, nici sa stai cu cineva pentru a nu fi singur nu e o idee buna. Trebuie sa existe un compromis, pentru ca nimeni nu este perfect!

Nimeni nu spune ca standardele trebuie coborate pana la punctul in care nu mai ai standarde, ci e nevoie doar de putina flexibilitate.

Cand vine vorba de alti oameni, nu te poti astepta ca acestia sa actioneze asa cum ai face-o tu. Sa ai asteptari imposibile te poate pune in dificultate din multe puncte de vedere. Este in regula sa aspiri la tot ce e mai bun, atat timp cat stii sa faci fata situatiilor cand vei primi ceva mai putin!

6 zodii de barbati cu asteptari extrem de mari

Fecioara

Nimeni nu este mai pretentios sau cu asteptari si standarde mai mari decat barbatul din zodia Fecioara. El reuseste sa fie pe placul tuturor, ceilalti de ce nu ar putea sa ii ofere acelasi lucru? Acest nativ isi face foarte bine toate temele, asa ca stie despre ce vorbeste. Daca te roaga sa faci ceva pentru el, cu siguranta are o imagine clara despre cum trebuie facute lucrurile. Si, daca ai facut destul, atunci ar fi trebuit sa faci mai mult. Fecioara este tipicara si se poate pierde in cele mai mici detalii, daca nu esti perfecta si nu faci totul perfect, atunci relatia voastra este un esec.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.