5 zodii de barbati care iti pot face mai mult rau decat bine

1
De Cristina Tudor
18 nov. 2020

Chiar daca au intentii bune, atunci cand incearca sa ajute ajung sa faca mai mult rau decat bine. Din ce cauza se intampla asta?

Exista oameni care se apara si spun: „Incercam doar sa ajut”. Dar, din pacare, poate aleg modalitatea gresita de a o face. In astrologie, exista unele zodii care au intentii bune, dar care ajung uneori sa inrautateasca situatia.

Unii oameni sunt incapabili atunci cand vine vorba de a-i ajuta pe altii sau pe ei insisi. Nu inseamna ca sunt un esec total sau complet lipsiti de abilitati, doar ca nu au instincte bune atunci cand vine vorba de nevoile altor oameni. Se pot bloca pe ceea ce cred ca au ceilalti nevoie si pot fi complet pe langa situatie. Acest lucru se intampla mai ales in dragoste, cu partenerii lor.

5 zodii de barbati care iti pot face mai mult rau decat bine

Capricorn

Capricornul are cu adevarat intentii bune si crede ca drumul ales de el este intotdeauna cel corect. Problema este ca oamenii sunt diferiti, iar tipul de ajutor pe care vrea sa-l ofere nu poate fi valabil si util pentru toata lumea, ci trebuie adaptat de la persoana la persoana in functie de nevoile fiecareia. Uneori, Capricornul ajuta pe cineva atunci cand nu i se cere sau cand crede ca are nevoie de el. Acest lucru poate fi ciudat, deoarece persoana respectiva s-ar putea simti jenata sa-l refuze, iar implicarea lui va complica lucrurile. Ar putea sa faca un pas inapoi si sa vada daca cineva isi doreste cu adevarat ajutorul lui, decat sa presupuna ca asa este si sa-i ignore nevoile.

Sagetator

Sagetatorul poate fi de ajutor, insa totul e la latitudinea lui.

Un Sagetator te va ajuta daca crede ca e necesar, apoi va stabili cand rezolva problema si va pleca atunci cand considera ca ajutorul lui nu mai este necesar. Cu toate acestea, poate gresi, iar lucrurile pot deveni mai urate decat inainte de implicarea lui. Intentiile Sagetatorului sunt bune, dar nu mereu au rezultatele asteptate.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.