Zodii de barbati care nu-ti vor spune adevarul: fii precauta in preajma lor

1
De Cristina Tudor
19 mart. 2021

Indiferent daca o numesti dezinformare prin omisiune, o poveste inventata sau o mica nascocire, nu se poate nega ca toata lumea minte din cand in cand.

Nu conteaza daca minti pentru a proteja sentimentele cuiva sau pentru a iesi dintr-o incurcatura, toata lumea a mintit la un moment dat in viata. Cu toate acestea, exista unele persoane care ies din situatiile limita destul de usor, si asta doar datorita abilitatilor lor inselatorie demne de Oscar.

Psihologia din spatele minciunilor:

Cea mai comuna motivatie pentru a spune minciuni este de a evita pedepsirea sau mustrarea. Fie ca este vorba despre testul la matematica la care ai luat nota mica sau despre acel termen limita pe care l-ai ratat la locul de munca, incercam in mod constant sa iesim basma curata spunand cate o minciuna mica din cand in cand.

Unii mint pentru a-i face pe altii sa se simta bine, in timp ce altii o fac pentru a-si proteja stima de sine.

Este important sa intelegeti ca nimeni nu se asteapta cu adevarat sa fii sincer/a tot timpul, deoarece exista anumite lucruri care mai bine raman nespuse.

Stiai ca exista cateva semne zodiacale care au stapanit arta minciunii si manipularii? Da, unii oameni mint mai mult decat ceilalti si daca sunt prinsi vreodata, reusesc sa iasa rapid din situatia respectiva.

Acesti barbati din zodiac sunt cei mai mari mincinosi:

Gemeni

Gemenii sunt cunoscuti pentru minciunile lor extrem de fine. Din cauza personalitatii lor duble, pot trece fara probleme de la un personaj la altul intr-o clipita. Gemenii sunt maestri in manipulare si te pot pacali oricand, oriunde. Au chiar si abilitatea extraordinara de a parea extrem de credibili, tot datorita personalitatii lor duale. Partea proasta este ca, uneori, aceste minciuni pot iesi la iveala, iar atunci viata lor se destrama.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.