5 zodii de barbati care nu vor spune niciodata ca le pare rau

1
De Cristina Tudor
17 oct. 2020

Pentru unii oameni, scuzele nu exista. Pur si simplu nu o fac!

S-ar putea sa le para rau pentru ceea ce au facut, dar nu isi vor recunoaste greselile si nu vor spune niciodata acele cuvinte pretioase, de parca scuzele ar schimba perceptia oamenilor despre ei si i-ar face sa decada.

Sa spui ca iti pare rau nu te face sa pari mai slab. A nu putea sa-ti ceri scuze este un semn clar al lipsei de maturitate. Daca nu vrei sa ai de-a face cu un astfel de barbat, arunca o privire asupra acestui top!

5 zodii de barbati care nu vor spune niciodata ca le pare rau

Gemeni

Nativul din Gemeni este mult prea ignorant pentru a-si cere scuze. Nu isi da seama ca a facut ceva care necesita scuze.

El tinde sa treaca destul de repede peste greselile altora si presupune ca si altii o fac. Cu toate acestea, pentru ca este atat de captivant, este greu sa ramai suparata pe el cand uita sa iti spuna ca ii pare rau pentru ceva ce te-a deranjat.

Sagetator

E un lucru bun ca Sagetatorul sta foarte bine la capitolul comunicare, deoarece e capabil sa vina cu o varietate de moduri de a-si cere scuze fara a-si cere scuze, de fapt. Este posibil sa-ti ofere un cadou ca mod de a-ti spune ca-i pare rau sau sa te scoata in oras, orice pentru a-ti distrage atentia de la faptul ca nu poate sa spuna ca ii pare rau.

Partea buna este ca, desi nu va recunoaste ca a facut o greseala, cel mai probabil nu o va mai repeta.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.