5 zodii de barbati sinceri si directi – Nu se vor juca niciodata cu mintea ta

1
De Cristina Tudor
10 aug. 2020

Acesti barbati aleg intotdeauna sa fie sinceri si directi, fara sa apeleze la trucuri si jocuri ale mintii pentru a te cuceri sau pentru a obtine ceva de la tine!

Sa te joci cu mintea cuiva nu e o tehnica cinstita si, cel mai probabil, relatia respectiva nu va dura foarte mult in aceste conditii.

Exista multi oameni carora le place sa se joace cu mintea celorlalti si la fel de multi care urasc acest lucru.

Aceste zodii de barbati aleg intotdeauna sa fie sinceri, directi si corecti, iar rezultatele obtinute sunt mult mai bune decat in cazul manipularii de orice fel.

Zodii de barbati sinceri si directi:

Taur

Taurul este loial si mereu cu picioarele pe pamant. Poate fi extrem de rabdator, dar nu atunci cand vine vorba de jocuri ale mintii. Cine are energie pentru asta? El, cu siguranta, nu! Taurului ii plac oamenii directi, responsabili si sinceri.

Nu are aprecieri la adresa cuiva care se joaca intentionat cu sentimentele altcuiva. El stie ca daca cineva se joaca cu mintea lui va sfarsi plin de resentimente si gelozie, de aceea nu vrea sa puna pe nimeni in aceasta pozitie.
Citeste si: 5 zodii de barbati care iau dragostea foarte in serios. Sunt parteneri de cursa lunga!

Rac

Ce stim despre barbatii nascuti in zodia Rac? Stim ca sunt emotivi, iubitori si protectivi. Deci, desigur, urasc jocurile mintii!

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.