4 zodii de femei care se lasa greu cucerite

1
De Cristina Tudor
26 iul. 2020

Uneori, trebuie sa depui mari eforturi si sa te inarmezi cu multa rabdare ca sa cuceresti persoana pe care o placi.

Dragostea este complicata, dar uneori drumul spre ea poate fi destul de distractiv daca stii cum sa actionezi. In timp ce unele fete raspund imediat avansurilor sau flirturilor, altele prefera sa faca un pas inapoi si sa te lase sa lupti pentru a le capta interesul si sa le castigi afectiunea.

E posibil sa gandesti ca totul ar trebui sa fie mult mai simplu si ca toti oamenii ar trebui sa isi recunoasca sentimentele. Ei bine, e posibil sa nu fie cazul ca persoana respectiva sa nu vrea sa spuna ce simte, ci pur si simplu nu iti va oferi imediat acele informatii. Fii rabdator si jucati-va impreuna!

E placut pentru o fata sa fie invitata la teatru sau sa te intalneasca „din intamplare” in locurile pe care le frecventeaza, putina urmarire nu strica! Daca te vede ca insisti, inseamna ca esti interesat, dar vrea sa vada pana unde poti ajunge ca sa ii castigi inima. Daca renunti usor, jocul se termina. Ea va vrea sa para neinteresata de tine, chiar daca simte contrariul.

Deci, trebuie sa fii dispus sa faci ceva care sa o impresioneze cu adevarat sau iti poti lua adio de la ea. Nu iti face griji, cu rabdare, gesturi romantice si flirt poti obtine ceea ce iti doresti si isi doreste si ea, pana la urma. Nu te retine de la gestul invechite pe care tatii nostri le faceau atunci cand erau tineri, ele inca prind la genul acesta de tipe! Si in plus de asta, nu iti convine mai mult sa ii oferi flori decat sa trebuiasca sa ii cumperi o bijuterie scumpa pentru a ajunge la inima ei?

Afla zodiile care se lasa cu greu cucerite:

Gemeni

Gemenii sunt curiosi si lipsiti de griji, dar sunt, de asemenea, foarte inteligenti si anxiosi uneori. Au o dubla personalitate care te tine la degetele de la picioare, dar asta e distractia pana la urma. Nativa din aceasta zodie nu este una care sa se implice imediat intr-o relatie, ci va vrea sa lupti pentru iubirea ei.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.