3 zodii pentru care luna mai va avea efecte nefaste

1
De Maria Constantin
7 mai 2020

E usor sa dam vina pe o zi proasta sau pe o multime de lucruri pentru nereusitele de care avem parte uneori, dar n-ar strica sa tinem cont si de evenimentele astrologice. De exemplu, luna mai va fi una dintre cele mai nefaste pentru trei zodii.

Poate ca distantarea sociala e incomoda, dar are si avantajul ca iti ofera ocazia sa te concentrezi asupra ta. Pe 13 mai, cand Venus, planeta care guverneaza placerea si valoarea, va deveni retrograda, va fi momentul prielnic pentru a reflecta mai mult asupra a ceea ce conteaza cu adevarat. Si chiar daca mai va fi o luna grea pentru Scorpion, Sagetator si Pesti, nu-i o veste atat de rea.

Venus nu este singura planeta retrograda in aceasta luna, dar efectele acestui ciclu se vor face simtite in toate zodiile, tinand cont de influenta sa puternica asupra relatiilor, dorintelor si sistemelor de valori. Luna mai este ideala pentru autoreflectie si contemplare adanca. Fii ingaduitoare cu tine si nu uita sa treci printre prioritati pacea sufleteasca. O meriti, bucura-te de ea!

Asadar, Scorpionul, Sagetatorul si Pestii vor avea de suferit pe mai multe planuri in mai, iar Elite Day explica de ce aceasta luna va avea un asemenea impact asupra lor.

Scorpion: Taurul il provoaca in mai multe feluri

Nimanui nu-i convine cand Soarele se afla in tranzit prin semnul opus, Scorpion, dar vestea buna e ca nu te afli singura in acest proces. Acum, iata si vestea proasta: a venit vremea sa te ocupi mai mult de parteneriatele tale si sa iei lucrurile un pic mai personal.

Daca Scorpionii cauta, de obicei, sa se contopeasca cu alt suflet, alta minte sau trup, Taurii prefera, in schimb, sa faca lucrurile altfel. Vor aparea tensiuni cu ei acum, cand Soarele va lumina zonele inconstiente din tine si umbrele pe care de obicei le proiectezi in relatiile tale.

Uranus intervine in aceasta ecuatie si vei avea un sentiment de neliniste in privinta relatiei sau, poate, o puternica dorinta de libertate. Asculta-ti corpul si nu te teme sa infrunti aceste adevaruri revelatoare, recomanda Elite Day.

Luna aceasta, Pluto, guvernatorul tau celest, va fi, de asemenea, retrograd in a treia casa a fratiei, comunicarii si a mediului local. Ti se va dezvalui ceva, iar asta nu se putea intampla intr-un moment mai bun.

Sagetator: Ai de-a face cu lucruri care te lasau indiferenta

E timpul sa-ti asumi responsabilitatea pentru faptele tale. Poate suna amenintator, dar, fiind un descendent al lui Jupiter, ai tendinta de a alege mai decat ar trebui calea cea mai usoara. O conjunctie intre Jupiter si Pluto va pune la incercare acest stil de viata riscant, daca nu cumva a facut-o deja, asa ca ai grija.

3 zodii care nu pot sa practice abstinenta: sunt pasionale si adora aventura!

Relatiile tale la nivel individual vor sta si ele sub semnul schimbarii in aceasta luna si e important sa stabilesti cata energie vei investi in ele, dar si daca aceasta energie este sau nu reciproca. Sunt vremuri grele si nu-i deloc simplu sa te simti distrasa de la obiectivele tale, dar Soarele iti va perturba a sasea casa a linistii sufletesti si, cu toata vrednicia de care poti da dovada, ai multe de facut in aceasta privinta.

Pesti: Iti transformi furia in agresivitate

Fii sincera cu tine: nicaieri nu-i ca acasa… sau e? Luna aceasta, zeita iubirii va lua in stapanire a patra casa a caminului, a familiei si a emotiilor si, oricat ti-ar placea sa visezi si sa te rupi de tot ce in jurul tau, trebuie sa pui in ordine niste lucruri. Care este relatia cu familia ta? Esti apropiata de cei dragi? Invata de la Gemeni, un semn al fratilor si al vecinilor, dar si un simbol al comunicarii, si nu te feri sa spui adevarul.

Luna aceasta, Marte intra in Pesti si va reprezenta o excelenta sursa de energie din care sa te alimentezi, dar aceasta miscare are si o capcana. Ai putea fi atrasa usor de lucruri pe care in mod normal nu le-ai lua in seama si poti ajunge sa-ti transformi furia intr-o agresivitate toxica. Nu-i cea mai buna imagine a ta, asa ca mai bine concentreaza-te pe cum sa-ti folosesti inteligent energia in aceasta luna.

Foto: Unsplash.com