6 zodii rationale care gandesc de doua ori inainte sa actioneze

1
De Cristina Tudor
22 oct. 2020

Sa gandesti de doua ori inainte de a reactiona e mai mult un talent decat o abilitate.

Pentru multi dintre noi, impulsul de a reactiona fara a gandi este destul de puternic. Avem tentatia de a nu lua in calcul circumstantele si de a nu cantari situatia astfel incat sa luam cea mai buna decizie.

Din fericire, exista unele semne zodiacele rationale capabile sa respire adanc, sa numere pana la zece si abia apoi, cand tensiunea a disparut, sa reactioneze. Cu ajutorul astrologiei putem afla care sunt acesti oameni.

Gandeste-te la un moment in care te-ai enervat cu adevarat. Ai actionat imediat si, daca da, care au fost consecintele actiunii respective? Ai spus vorbe pe care le-ai regretat? S-au stricat relatiile? Exista o multime de lucruri negative care se pot intampla daca reactionezi impulsiv si la nervi. Daca asteptam cat e necesar pentru a ne calma, impiedicam emotiile sa preia controlul si ne permitem sa analizam mai bine situatia.

6 zodii rationale care gandesc de doua ori inainte sa reactioneze

Taur

Taurul stapaneste foarte bine arta de a nu reactiona impulsiv si exagerat, dar asta nu inseamna ca nu isi mai pierde cumpatul din cand in cand.

Cand se intampla ceva care in mod normal l-ar face sa fie extrem de furios, el sta o clipa si se concentreaza asupra respiratiei, apoi vine cu un plan care sa-l ajute sa obtina cel mai bun rezultat posibil. Odata ce e calm, actioneaza ghidat de autocontrol absolut si neutralitate. Nimeni nu ar vrea sa-l enerveze cu adevarat, pentru ca se poate ajunge si in aceasta situatie.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.