6 zodii usor de influentat

1
De Cristina Tudor
27 nov. 2020

Sa fii o persoana usor influentabila poate avea si parti bune, dar si proaste. Creeaza un teren propice pentru a invata lucruri noi, dar, de asemenea, te poate transforma intr-o prada usoara.

Cu totii suntem influentati de mediul inconjurator si este un lucru bun, deoarece ne tine in legatura cu realitatea. Daca evitam acest lucru, vom ajunge sa traim in propria bula. Cand ne izolam de altii, ajungem sa fim singuri cu propriile ganduri.

A permite celorlalti sa ne influenteze este un lucru practic, deoarece ne ofera posibilitatea de a lua propriile decizii bazate pe comparatie. Daca oprim acest lucru, devenim cinici si ne indoim de orice altceva in afara de propria noastra opinie. Cand ii lasam pe ceilalti sa ne influenteze, invatam.

Cu toate acestea, unii dintre noi, in special anumite zodii, tind sa fie mai usor influentabili decat altii. Si asta se poate intampla din nevoia de a fi directionati. Multi dintre noi nu avem incredere in propriul instinct si ne lasam condusi de altii. Uneori, devenim o prada usoara, iar cei din jur profita de noi!

6 zodii care sunt usor de influentat:

Scorpion

Ceea ce motiveaza cu adevarat un Scorpion este ideea de a fi cool. El a ajuns la concluzia ca are nevoie de mai mult decat propriile cunostinte pentru a deveni astfel. Este un adept nativ si, desi se spune ca semnul sau este dominant si agresiv, e totusi unul dintre cele mai usor influentabile semne zodiacale.

Varsator

Varsatorul crede ca este rebel, dar, de fapt, este foarte usor influentabil.

Are un ideal in mintea sa, dar este idealul altcuiva si nu isi da seama. Se lasa manipulat de ceilalti si se minte sa a fost ideea lui, iar apoi actioneaza in consecinta.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.