Zodiile barbatilor care nu te vor face fericita, in functie de semnul tau zodiacal

1
De Cristina Tudor
18 sept. 2021

Suna a cliseu, dar este adevarat: viata e prea scurta pentru a fi nefericita!

De fapt, daca cineva te face nefericita, ar trebui sa scapi imediat de acea persoana.

Si, pentru ca lucrurile sa fie mult mai simple, iata zodiile barbatilor care nu te vor face deloc fericita si de care ar trebui sa te feresti!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ca femeie din zodia Berbec, iti place sa te inconjori de oameni cu aceleasi idei, deoarece acestia te inteleg cel mai bine. Cand oamenii difera un pic prea mult de valorile si interesele tale, iti este mai greu sa te conectezi cu ei.

Pari sa fii cel mai putin fericita in jurul Racului si Capricornului.

Racul poate fi un pic prea emotiv si sensibil pentru duritatea ta exterioara, ceea ce poate strica distractia din cand in cand.

Capricornul, desi este dur, este mult mai serios decat esti tu. Tie iti place sa ai un echilibru intre munca si distractie, iar Capricornul poate munci tot timpul.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ca femeie din zodia Taur, esti genul de persoana careia ii place ceea ce ii place, adica odata ce te simti confortabil cu o persoana, nu vrei sa mai schimbi lucrurile prea mult. Tu esti cea care are aceiasi prieteni de ani de zile si iti place asa.

Esti cel mai putin fericita in jurul Leului si Varsatorului.

Leul are o inima mare la fel ca si tine, ceea ce poate fi extraordinar atunci cand se leaga de interese comune, dar Leul este mult prea mandru si egocentric pentru tine.

In ceea ce priveste Varsatorul, cu siguranta ii admiri modul de gandire deschis si atitudinea sa curajoasa, dar, tu fiind traditionalista, ti se pare prea mult de munca cu el, e prea greu pentru tine.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ca femeie din zodia Gemeni, iti place sa te lasi purtata de val si sa te inconjori de oameni care iti respecta nevoia de libertate. Nu poti sta langa cineva care te face sa te simti blocata, captiva.

Desi s-ar putea sa iti placa unele aspecte din personalitatea Pestilor si Fecioarei, in cele din urma aceste zodii de barbati nu te fac fericita.

Pestii au dorinta de a crea o relatie durabila si serioasa, pe cand tu vrei sa pastrezi lucrurile casual si fara implicatii emotionale prea mari.

Iar Fecioara poate fi putin prea fixista pentru sinele tau haotic.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.