Zodiile care isi pierd rapid interesul in dragoste versus zodiile care te vor iubi pentru totdeauna

1
De Cristina Tudor
22 sept. 2020

Cauta ceva serios sau doar o aventura de-o noapte? Afla care ii sunt intentiile, in functie de zodia lui!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul adora pasiunea care vine odata cu o noua relatie, ceea ce inseamna ca acest nativ isi va pierde rapid interesul in dragoste.

Este ca o pisica cu un soarece. Iubeste procesul de urmarire, dar dupa ce il prinde, va vrea sa plece si sa gaseasca pe altcineva pe care sa-l urmareasca. Berbecul se incadreaza intr-un stil de viata libertin si tinde spre relatiile ocazionale. Deci, cand vine vorba de a incerca sa aiba o relatie serioasa, tot ce stie sa faca este sa grabeasca lucrurile. Isi pierde interesul prea repede, pentru ca nu isi face timp sa cunoasca pe cineva care ar putea fi minunat pentru el. Tot ceea ce conteaza este sa prinda soarecele si sa-l lase sa plece, astfel incat sa poata alerga dupa altul.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul cauta doar relatii serioase si de lunga durata.

Nu este un fan al relatiilor ocazionale, deoarece el incepe sa aiba sentimente destul de devreme. Vrea sa gaseasca pe cineva cu care poate fi pentru totdeauna, pentru ca a avea o dragoste durabila si romantica este unul dintre cele mai mari obiective ale lui in viata. Taurul ia fiecare zi asa cum vine, in loc sa se frustreze prea mult sau sa-si piarda interesul pentru persoana de langa el. Daca nu esti pregatit/a sa te intalnesti cu parintii lui, sa va mutati impreuna sau sa va intemeiati o familie, el te va lasa in urma.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii sunt foarte rationali. Ei sunt condusi de minte si nu de inima, lucru care le-ar putea crea probleme in relatii si in dragoste.

Adesea, Gemenii sunt foarte detasati de relatiile lor. De asemenea, ei isi pierd interesul pentru o persoana destul de repede si se implica in urmatoarea relatie fara sa zaboveasca prea mult. De fapt, pare ca isi pierd repede interesul, insa adevarul este ca decizia de a iesi dintr-o relatie este una atent si indelung gandita.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul poate fi foarte rezervat si timid la inceputul unei noi relatii.

Incearca sa simta aceasta noua persoana si sa decida incotro merge de acum inainte…

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.