Zodiile care sunt fericite sa fie singure versus cele care trebuie sa fie intotdeauna intr-o relatie

1
De Cristina Tudor
28 nov. 2021

Daca esti singura, probabil te incadrezi intr-una din aceste doua situatii: fie esti multumita cu statutul tau relational, fie simti nevoia sa fii cu cineva.

Haideti sa aprofundam putin ideea de a fi fericita singura sau de a avea nevoie de o relatie. Este mai mult o problema interioara decat una exterioara.

Stiai ca astrologia poate influenta perceptia ta despre dragoste si relatii?

Unele zodii prefera sa ramana singure deoarece isi iubesc libertatea, in timp ce alte semne zodiacale se simt complete doar atunci cand sunt intr-o relatie.

Nu inseamna ca esti o romantica incurabila daca trebuie sa fii intr-o relatie, pur si simplu nu esti fericita singura si asta poate fi o problema. Pe de alta parte, si a fi prea fericita de una singura si a nu permite dragostei sa intre in viata ta poate fi, de asemenea, o problema.

Deci, tu din ce categorie faci parte, conform astrologiei?

Zodiile care sunt fericite sa fie singure:

Scorpion

Scorpionului ii place sa fie cu cineva care ii seamana, dar daca nu este cazul, prefera sa fie singur. Scorpionului ii place sa se scufunde in propriile ganduri, mai ales cand ii place de cineva, pentru a face o analiza profunda a persoanei respective.

Scorpionul va dori sa-si dea seama daca acea persoana poate fi cel mai bun partener pentru el. Dar daca Scorpionul simte ca intimitatea lui este invadata si exista vreo falsitate in relatie, nu are nicio problema in a ramane singur.

Fecioara

Fecioarei ii place sa fie singura pentru ca se bucura de timpul ei de una singura. De asemenea, ii place sa munceasca si poate fi chiar dependenta de munca pentru ca e extrem de responsabila si organizata.

Desi Fecioara se bucura de intalnirile sociale, la sfarsitul zilei isi doreste momentul ei doar cu ea si pentru ea. Fecioara se simte destul de inconfortabil acolo unde nu cunoaste pe toata lumea.

Este destul de greu sa-si gaseasca un partener atunci cand nu-si doreste cu adevarat sa se intalneasca sau sa fie cea care initiaza socializarea.

Fecioarele sunt singuraticele zodiacului, deoarece atunci cand vine vorba de potentiali parteneri, au standarde super-inalte. Prefera sa ramana singure decat sa fie dezamagite.

Rac

Racului ii place sa fie singur la fel de mult pe cat se bucura de o relatie. Racul este mama zodiacului, asa ca ii place sa gazduiasca evenimente sociale si sa ofere servicii de catering pentru altii.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com