Zodiile cu cel mai ascutit spirit de observatie. Te pot citi ca pe o carte!

1
De Cristina Tudor
6 iul. 2021

Sa ai un spirit de observatie dezvoltat poate fi o calitate grozava. Si, daca ai norocul sa te fi nascut intr-una din aceste zodii, aceasta trasatura poate fi ceva natural pentru tine!

Totusi, desi astrologia te-a inzestrat cu aceasta calitate, trebuie sa inveti cum sa ti-o controlezi, deoarece nu este in regula sa stai sa asculti intentionat conversatiile altora sau sa fii indiscret/a.

Este cu adevarat interesant sa vezi oameni in habitatul lor natural, cum interactioneaza unii cu ceilalti si cum limbajul lor corporal difera de la unul la altul. Si este si mai interesant ca descoperi cu usurinta lucruri care iti sunt de folos!

Zodiile cu cel mai ascutit spirit de observatie

Fecioara

Fecioara este una dintre zodiile cu cel mai ascutit spirit de observatie. S-ar putea sa crezi ca, in calitate de prietena si ascultatoare foarte buna, ea stie in mod natural totul despre tine, dar nu te lasa pacalit! Fecioara are o multime de trucuri in maneca pe care nu le stiu foarte multi oameni.

Este ca un detectiv, se uita mereu la micile indicii pentru a o ajuta sa rezolve un caz.

Fecioara poate citi cam pe oricine cu usurinta datorita capacitatii sale incredibile de a acorda atentie chiar si celor mai mici detalii.

Spune ceva o data si ea isi va aminti pentru totdeauna. In calitate de Fecioara, ea este in mod natural analitica, asa ca este intr-o continua cautare de indicii care sa o ajute sa te citeasca, chiar daca nu ii spui intreaga poveste. De cele mai multe ori te va surprinde cu cate stie!

Scorpion

Scorpionul prefera sa observe decat sa fie observat si isi ia masuri de precautie pentru a se asigura ca stapaneste situatia atunci cand cunoaste oameni noi. De multe ori nu iti va dezvalui totul despre el, chiar daca te cunoaste foarte bine, pentru ca ii place sa-si pastreze adevaratul sine sub cheie. Asadar, in mod firesc, el tinde sa actioneze ca un radar si sa-i urmareasca pe toti cei din jur.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.