Zodiile cu cele mai multe premii Nobel. Zodia ta e de succes?

1
De Cristina Tudor
2 iul. 2020

Te-ai intrebat vreodata care este cea mai inteligenta zodie? Astrologia are un raspuns la aceasta intrebare in functie de zodiile castigatorilor premiului Nobel!

Care sunt zodiile cu cele mai multe premii Nobel?

Gemeni

Gemenii ocupa prima pozitie in acest top, cu 97 de castigatori ai Premiului Nobel, printre care Bob Dylan, care a castigat Premiul Nobel pentru literatura. Gemenii au minti stralucitoare, fiind guvernati de Mercur. Pot avea o reputatie proasta din cauza faptului ca au doua fete. Cu toate acestea, in timp ce unii nativi ar putea fi asa, altii sunt nu numai foarte inteligenti, ci si distractivi. Acestia sunt sufletul petrecerii, dar pot, de asemenea, sa poarte conversatii profunde si sa actioneze ca prieteni adevarati la nevoie.

Balanta

Balanta situeaza pe locul doi, cu 93 de castigatori ai Premiilor Nobel. Balanta este semnul echilibrului si al relatiilor, ceea ce explica de ce T.S. Elliot, creatorul unora dintre cele mai bune poezii de dragoste din lume, a castigat un premiu Nobel.

Fecioara

Fecioara este renumita pentru abilitatile sale organizatorice si analitice. Ea are tot ce ii trebuie pentru a excela in viata, mai ales in domeniul profesional.

Rac

Racul se situeaza pe locul patru, cu 81 de castigatori ai Premiilor Nobel. El este asociat cu familia si casa. Aceste prioritati il fac sa fie foarte grijuliu cu oamenii, ceea ce explica de ce Dalai Lama, Nelson Mandela si Malala Yousafzai sunt toti Raci si au castigat premiul Nobel pentru pace.

Berbec

Pe locul cinci se situeaza Berbecul, cu 76 de premii Nobel. Fiind un semn de foc, el este foarte determinat si ambitios.

Taur

Taurul ocupa pozitia sase. El adora timpul liber si luxul si, uneori, poate fi putin lenes. Unii Tauri ar prefera sa se bucure de un picnic in liniste decat sa lupte pentru a castiga vreun premiu. Cu toate acestea, altii sunt incapatanati si atunci cand au un scop, nimic nu ii poate impiedica sa il atinga.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.