Zodiile de barbati de care vei divorta, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
7 apr. 2021

Nu este surprinzator faptul ca divortul este unul dintre factorii de stres de top prin care se poate trece, deoarece este un eveniment major care schimba viata.

Daca nu vrei sa treci prin asta, evita sa te casatoresti cu aceste zodii, pentru ca garantat vei divorta de ele!

Cand te casatoresti, intri in acea noua etapa crezand ca ai gasit pe cineva pe care nu numai ca il iubesti, ci si care va fi acolo pentru tine sa te sprijine. Divortul spune ca nu exista nicio speranta in acest sens.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Este foarte probabil ca femeile Berbec sa caute divortul de sotii din Fecioara si Balanta.

De barbatul Fecioara pentru ca are tendinta de a fi prea precaut si practic, iar de barbatul Balanta pentru ca fuge de conflict si confruntare. Aceste lucruri vor enerva la culme o femeie din zodia Berbec.

Daca sotului ei ii lipseste initiativa, petrece prea mult timp cantarind fiecare optiune inainte de a face ceva sau incearca sa-i limiteze libertatea, divortul este singura optiune pentru femeia Berbec.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Femeile Taur pot fi atrase de barbatii Scorpion.

Dar, din moment ce ambele zodii sunt incapatanare si tind sa devina geloase, casatoria dintre ele probabil nu va dura. Divortul nu este ceva la care Taurul sa se gandeasca cu usurinta, asa ca trebuie sa fie vorba despre ceva cu adevadat important care nu poate fi rezolvat, cum ar fi infidelitatea sau un sot care nu isi pretuieste casa si familia.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)
In cazul Gemenilor, in general, exista o mare probabilitate de divort.

Acest lucru se intampla din cauza faptulu ca se plictisesc cu usurinta si tind sa ia decizii impulsive. Femeiele Gemeni vor divorta cel mai probabil de sotii din Sagetator si Varsator. Problema este ca toate aceste trei zodii au un anumit tip de curiozitate care le trage in directii diferite.

Libertatea si diversitatea sunt foarte importante pentru femeile Gemeni, iar faptul ca apar aceleasi probleme din nou si nou le face sa-si doreasca sa iasa rapid dintr-o casatorie.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.