3 moduri de a purta parul prins la o petrecere

1
De Gavrila Alina
14 feb. 2022

Noua, femeilor, ne plac coafurile rapide, dar pentru o petrecere optam intotdeauna pentru ceva mai sofisticat. Daca si tu faci parte din aceasta categorie, iata cateva sfaturide la stilistii Wella Professionals care sa te ajute sa obtiirezultate rapide si multumitoare.

Inainte de a-ti pregati parul pentru coafura dorita, trebuie saurmezi cativa pasi astfel incat look-ul tau final sa fie impecabil. Parul are nevoie de pregatire in vederea procesului de coafurasi styling. Un par usor modelabil se obtine prin aplicarea uneispume care sa dea textura, dar si flexibilitate firului de par”, spune Lucian Busuioc, International Artist Wella Professionals. ”Sfatul meu este sa aplici EIMI Body Crafter la radacina pentrumai mult volum, iar pe lungimi allege EIMI Natural Volume Mousse. Maseaza bine produsul atat pe lungime, cat si la radacina si piaptana cu grija pe lungime, pentru ca da timpprodusului sa actioneze”, adauga stilistul.

Cele trei variante de coafuri ideale pentru petrecere pe care stilistul Wella Professionals le recomanda sunt usor de gestionatsi la indemana fiecareia dintre noi. Iata-le.

Coada stransa

Una dintre vedetele care au adoptat acest tip de styling estechiar Kim Kardashian. Ea se cafiseaza intotdeauna cu un look glam, fara efort si cu un finish stralucitor. Cum reusesti sa ii imprumuti stilul? E simplu. In primul rand, daca vrei sa recreezicoafura lui Kim, poti folosi EIMI Shape Shift, pentru ca ulterior cu ajutorul palmelor sa modelezi parul si sa poti obtine forma dorita. Mai apoi, vei prinde parul intr-o coada si vei folosi un fixative flexibil pentru fixare.

Impletituri briliante

Adauga un plus de personalitate coafurii tale cu ajutorulimpletiturilor. Cum? Uite: exista doua moduri in care te asiguride asta: impleste o suvita subtire de-a lungul liniei parului. Faasta chiar inainte de a-l prinde intr-o coada sau impletind coadain sine. Totodata, daca vrei ca parul sa ramana ordonat si sa aibamai multa textura cu care sa poti jongla, atunci foloseste EIMI Ocean Spritz.

Coada perfecta

Ei bine, coada perfecta chiar exista. Si, noi toate, am pututsa vedem acest detaliu la Beyonce. Ea mizeaza pe un look reinventat, cu o coada care poate fi purtata in nenumaratemoduri, Daca vrei si mai multa creativitate, atunci poti jongla cu texturile, cu structura parului sau cu accesoriile in cazul in care iti doresti un look festiv.