5 produse de beauty pe care sa le achizitionezi De Black Friday

1
De Gavrila Alina
12 nov. 2020

In ultimii ani Black Friday a capatat din ce in ce mai multapopularitate in tara noastra, si an de an asteptam cu nerabdareacest eveniment pentru a ne achizitiona produsele dorite la un pret cu mult redus.

Desi initial aceasta reducere se aplicaproduselor electrocasnice, incetincet a virat si spre altetipuri de produse si servicii, implicit spre produsele care atragcel mai mult sexul frumos: cosmeticele. Si, din fericire, tot mai multe magazine fac astfel de campanii, care nu se limiteaza la o singura zi, ci se intind pe toata luna noiembrie. Iata cinci produse de make-up in care merita sa investesti, maiales cand sunt reduceri, de la Mihaela Rotaru, make-up artist si trainer:

1. Baza de machiaj. Este un produs foarte util in rutinanoastra de make-up, intrucat aplicat inaintea fondului de ten, actioneaza ca o bariera intre piele si acesta, mentinand pigmentii din fondul de ten pe fata, mult maitimp, intact pe fata. Pretul acestui produs este, de obicei, cam echivalentul fondului de ten, asadar, ar fi o buna investitie in aceasta perioada.
2. Fond de ten. Desi poate parea banal, acesta esteprodusul de make-up care se consuma cel mai repede siuna sau doua recipiente extra ne va ajuta sa economisimbani.
3. Eyelinere colorate. Eyeliner-ul este un must have in trusa oricarei femei care isi doreste sa dea profunzimeprivirii. Este cel mai bun moment sa experimentezi cu eyelinere colorate, pe care le poti achizitiona la un pretfoarte bun, in diverse nuante.
4. Paleta de corectoare. O paleta corectoare cu multenuante este un aliat de nadejde daca ne dorim sacorectam anumite imperfectiuni sis a evidentiem partilecare ne avantajeaza. Indiferent ca vrei sa ascunzicearcane, acnee sau semne din nastere sau vrei sa itirealizezi un contouring ca al marilor vedete, paleta de corectoare merita investitia.
5. Paleta de rujuri. Ce ar fi machiajul fara rujul de buze? Acum este cel mai bun moment sa ne achizitionam o paleta cu multe culori care ne plac si sa experimentam. Este sim ult mai practica decat achizitionarea mai multorrujuri, intrucat este suficient sa ridicam capacul si putemvedea toate nuantele, conchide Mihaela Rotaru.