7 idei pentru un Craciun fericit in pandemie

1
De Gavrila Alina
16 dec. 2020

Craciunul de anul acesta este unul diferit din multe puncte de vedere, dar un lucru a ramas constant: bucuria de a petrece timp cu cei dragi. Si cum studiile arata ca florile imbunatatesc starea de spirit, Floria.ro a lansat o colectie de aranjamente, decoratiuni si cadouri adaptate contextului, care aduc spiritul si magia Craciunului mai aproape.

Alaturi de aceasta, cea mai mare florarie online propune câteva idei pentru sarbatori care ne vor aduce mai aproape de cei dragi, indiferent de distanta.  

Propunerea Floria.ro pentru sarbatorile din anul pandemiei este de incurajare a unui Craciun autentic, fara risipa, cu decoratiuni cât mai naturale si mai simple. Astfel, in cele peste 60 de produse ale colectiei se regasesc brazi miniaturali, coronite de Craciun, buchete si aranjamente in care dominaflorile de lotus, bumbacul, felii de portocala sau lamâi uscate, scortisoara sau anason si, mai ales, pe cât posibil a fost limitata folosirea plasticului.

Designerii nostri au ales si de aceasta data elementele naturale, o tendinta spre care ne-am indreptat de altfel in ultimul an. Intelegem foarte bine importanta resurselor, mai ales in acest context, si incurajam limitarea consumului. Dincolo de elementele naturale specifice colectiei, pentru decoratiuni am incercat sa evitam plasticul si am optat pentru variante din lemn sau material ceramic, a explicat Marina Popescu, director general Floria.ro.

In topul preferintelor românilor pentru florile si aranjamentele de Craciun si Anul Nou ramân amarilis, bumbac, brunia, hypericum, dar si nelipsitii trandafiri. La capitolul plante se remarca poinsettia, denumita popular si Craciunita, inclusa in aranjamentele de sezon sau achizitionata separat, in ghiveci. Piesele de decor must-have sunt, pe lânga bradul traditional, coronita de Craciun de la intrare, dar si aranjamentele de masa ori ghirlandele cu crengi de brad.

Toate activitatile tipice, petrecerile si decorurile grandioase specifice perioadei au fost anulate. Floria.ro s-a adaptat noii realitati si am lansat o colectie orientata catre siguranta clientilor nostri. Astfel, am pregatit, pe lânga buchete, aranjamente si decoratiuni, cadouri ce pot fi livrate in intreaga tara prin reteaua proprie de curieri in doua ore de la confirmarea comenzii. Este felul nostru de a contribui cu tot ce putem la sarbatori in siguranta. De altfel, si clientii incearca, pe cât posibil, sa limiteze expunerea din magazine, mai aglomerate acum, comandând online atât pentru ei, cât si pentru cei dragi, in special pentru parinti, alaturi de care multi nu pot fi in aceasta perioada, a mai precizat Marina Popescu.

Astfel, comenzile pentru cadouri de Craciun depasesc de multe ori granitele, venind din tarile cu comunitati mari de români: Italia, Spania, Marea Britanie, Olanda, Elvetia, dar si Japonia.

Aranjamentele si decoratiunile din colectia de Craciun au preturi ce pornesc de la 155 de lei si sunt disponibile aici: https://floria.ro/aranjamente-de-craciun/

###

Despre Floria.ro

Floria.ro a aniversat in luna iulie 10 ani de online. In cei 10 ani de activitate, a devenit furnizorul preferat pentru sute de mii de români, asigurând un serviciu de livrare rapid, in 2 ore de la confirmarea comenzii, in toata tara.

Din mai 2015 Grupul Floria este Furnizorul Oficial al Casei Regale a României pentru buchete si aranjamente, iar in luna mai 2019 a fost floristul oficial al vizitei papale in România.

Floria.ro a primit de sase ori titlul de Floraria Online a Anului, in cadrul Galei Premiilor de e-Commerce, iar de douaori titlul ”Cea mai buna florarie online si cel mai bun magazin online din România”.

Floria.ro livreaza gratuit in peste 100 de orase din tara, in doua ore de la confirmarea comenzii. Intreaga retea, precum si informatii despre cum poti deveni partener Floria.ro aici.